Причетність до ДРГ та пропаганда: харківська поліція затримала 70 підозрюваних за добу

До харківської поліції упродовж доби звернулось 1300 громадян з повідомленнями про правопорушення та події: на блокпостах правоохоронці разом з військовими перевірили понад 3600 транспортних засобів.

За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та у проведенні пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів доставлені для перевірки 70 осіб.

В ході відпрацювання території міста та області поліцейські викрили чоловіка у  незаконному обігу наркотиків. У порушника вилучили наркотичні речовини.

Минулої доби поліція виявила водія, який керував транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння.

Слідчими підрозділами Національної поліції України здійснюються заходи щодо реєстрації воєнних злочинів у звільнених населених пунктах. Всього з початку деокупаційних заходів зареєстровано 5801 воєнний злочин, з яких  найбільше 5242 – за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) та 493 – за ст. 111-1 (колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.             

Про будь-які інші злочини або події на звільнених територіях ви можете цілодобово повідомляти на «гарячу» лінію 102, до чергової частини Головного управління Національної поліції в Харківській області за телефоном (050)302 20 44 або через чат-бот @Kharkiv102_bot.

Похожие новости

В СБУ розповіли подробиці затримання харків’янки, яка збирала матеріали для сюжетів Скабєєвої та Соловйова

Харків’янин, який мріяв про захоплення України росією, проведе три роки за ґратами

На Харківщині за добу перевірили 90 підозрюваних у пропаганді та причетності до ДРГ

Ми використовуємо cookies! Читати більше