У Харкові затримали двох чоловіків: забивали ногами сусідку

Автор Геннадій Семенов

Поліція Харкова затримала двох чоловіків за жорстоке побиття жінки: зловмисники нанесли жертві удари кулаками в голову, повалили на підлогу і побили ногами. Численні забої отримав і сусід, який намагався захистити постраждалу.

Про це повідомили в ГУНП Харківської області.

21 лютого близько 12:00 до поліції звернувся мешканець багатоповерхового будинку в Індустріальному районі та повідомив, що його 58-річну сусідку побили двоє чоловіків, які також проживають в цьому будинку. Як зауважив заявник, він намагався захистити жінку від нападників, в результаті чого також отримав численні забої. Постраждалих направили до медичного закладу.

Дільничні поліцейські відділу поліції № 1 Харківського РУП № 2 ГУНП в області оперативно прибули на місце події, виявили та доставили до відділу поліції для з’ясування всіх обставин двох чоловіків, які вчинили бійку. Ними виявились  54 та 65-річні уродженці Харківської області, один з яких має судимість.

Слідчими відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Зловмисників затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України,  вирішується питання про повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Нападникам загрожує тюремне ув’язнення на строк до 7 років.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше