У міськраді розповіли про ліквідацію наслідків обстрілів Харкова 6 жовтня

Автор yelyzaveta

У Харкові продовжують відновлювати комунікації, інфраструктуру та пошкоджене житло після ракетних ударів по місту 6 жовтня.

Комунальники вже забили понад 2 тис. вікон і закрили розбиті дахи 25 будинків у трьох районах міста, повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

«За вихідні були повністю розчищені дороги та відновлений рух транспорту включно з трамваєм на вулицях Молочній та Георгія Тарасенка. Крім цього, були замінені дорожні знаки та світлофори, відремонтовані аварійні конструктиви, перевірені інженерні системи. З пʼятниці практично у всіх будівлях, розташованих поряд з епіцентром вибуху, є світло, вода та газ. Де ще немає – зʼявляться найближчим часом», – зазначив Ігор Терехов.

У міськраді розповіли про ліквідацію наслідків обстрілів Харкова 6 жовтня 7



Також мер розповів про стан поранених внаслідок обстрілу.

«Батьки та 11-місячний братик загиблого хлопчика досі у лікарні. Стан дорослих і дитини Як повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов, на сьогодні стабільний», – повідомив міський голова.

За словами Ігоря Терехова, міська влада надає необхідну допомогу постраждалим мешканцям будинків: забезпечує ковдрами, подушками, постільною білизною, засобами особистої гігієни.

«За потреби годуємо та переселяємо в соціальне житло», – зазначив мер.

З усіх питань постраждалі можуть звертатися за телефонами: 
Слобідський район: (050) 957-07-37;
Київський район: (099) 155-43-97;
Основʼянський район: (050) 343-75-53.

У міськраді розповіли про ліквідацію наслідків обстрілів Харкова 6 жовтня 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше