В Валках жінка пропонували поліцейським 10 тисяч гривень, щоб ті не оформлювали нетверезого водія, її батька

Автор Галина Шподарева

Жителька міста Валки запропонувала поліцейським гроші за непритягнення до відповідальності свого батька, який керував автівкою в нетверезому стані.

Ввечері 20 березня в селі Щербинівка працівники поліції сектору реагування патрульної поліції територіального підрозділу поліції міста Валки зупинили 47-річного водія, який перебував за кермом в стані алкогольного сп’яніння. Через деякий час приїхала донька чоловіка та запропонувала поліцейським неправомірну вигоду. Поліцейський СРПП відразу повідомив про подію на спецлінію 102.

За адресою оперативно прибула слідчо-оперативна група спільно з працівниками Департаменту внутрішньої безпеки. Правоохоронці оглянули місце події та вилучили гроші в сумі 10 тисяч гривень.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає максимальне покарання строком до 4 років позбавлення волі.

Щодо водія складено протокол за ст. 130 (керування транспортним засобом особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше