З деокупованою Харківщиною відновлюють транспортне сполучення

Автор Галина Шподарева

Наразі проводиться робота щодо поновлення приміських автобусних маршрутів на території Ізюмського району.

Крім того, в регіоні готуються до проведення ремонту дорожнього покриття. Підрядні організації закупили будматеріали. Роботи мають розпочати за сприятливих погодних умов. Це дозволить розширити транспортне сполучення на деокупованих територіях.

«Опрацюйте, будь ласка, маршрути. Ми зараз приступаємо до ремонту дороги. Як дозволять погодні умови – роботи розпочнуться», – наголосив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Уже частково відновлено транспортне сполучення на Вовчанському напрямку. З Харкова люди можуть дістатися смт Старий Салтів, а звідти до Вовчанська. Про це розповів начальник Управління транспорту Харківської ОВА Володимир Наконечний.

«Неможливо зараз поновити сполучення із Дворічною, бо не дозволяє безпекова ситуація. На інших напрямках ми плідно співпрацюємо із «Укрзалізницею». Там, де є можливість запуску електричок, ми здійснюємо підвіз пасажирів до залізничних станцій», – розповів Володимир Наконечний.

За даними Управління транспорту, на деокупованих територіях відновлюються старі маршрути або створюються принципово нові відповідно до запитів населення та органів місцевого самоврядування.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше