У Харкові затримали чоловіка, який працював за шахрайською схемою «ваш родич потрапив у біду»

Автор yelyzaveta

Поліцейські встановили причетність чоловіка до більш ніж 15 фактів шахрайств. Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі 161 тисяча гривень.

Про це повідомили в ГУНП Харківської області.

До Харківського ХРУП № 1 у липні 2023 року звернувся чоловік. Він повідомив, що йому зателефонував чоловік, який представився товаришем та повідомив, що потрапив у лікарню і йому необхідні кошти на лікування. 45-річний заявник з різних банківських карток перевів 5500 гривень.

Слідчим було відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

В ході проведення слідчо-оперативних заходів співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області спільно з поліцейськими ХРУП № 1 за процесуальним керівництвом Київської окружної прокуратури м. Харкова та силової підтримки Полку поліції особливого призначення ГУНП в Харківській області з використанням технічних можливостей Управління кримінального аналізу викрили зловмисника. Ним виявився 34-річний раніше судимий житель Харківської області. Поліцейські встановили причетність чоловіка до більше ніж 15 фактів шахрайств за схемою «ваш родич потрапив у біду».

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочинів. 13 грудня йому обрано запобіжний захід тримання під вартою 60 діб з можливістю внесення застави у розмірі 161 тисяча гривень.

У Харкові затримали чоловіка, який працював за шахрайською схемою «ваш родич потрапив у біду» 11

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше