Які презервативи найкращі: рейтинг популярності 2023 ®

Автор Галина Шподарева

Презервативи – це простий, надійний і доступний спосіб контрацепції. Основні переваги:

  • Надійний захист. Практично повністю виключають можливість зараження захворюваннями та інфекціями, які передаються статевим шляхом. Рекомендуються тим парам, які поки не планують вагітність.
  • Різний рівень цін. Ця продукція пропонується у різному ціновому діапазоні – від бюджетних пропозицій до елітних варіантів з додатковими ефектами.
  • Простота застосування. Кожен виготовлювач доповнює свій виріб доступною інструкцією. На різних профільних сайтах наводяться рекомендації щодо підбору розміру, покрокова схема одягання та зняття, а також правила утилізації.
  • Безпека. Усі пропоновані варіанти ніяк не впливають на стан здоров’я статевих партнерів і не порушують мікрофлору.

У мультирегіональному інтернет-магазині MAKEUP широко представлені найкращі презервативи, які можна замовити з доставленням у зручний для вас час. Деякі чоловіки й жінки досі відчувають незручність при купівлі засобів контрацепції в роздрібних точках. Хтось боїться осуду чи зайвої уваги до себе, але більшість відчуває дискомфорт через власні комплекси. З комплексами потрібно боротися, але це процес не швидкий і часто потребує допомоги психолога. Віртуальні покупки допоможуть вам відчути себе впевненіше і забезпечать необхідну свободу вибору.

ТОП-5 найкращих презервативів: групуємо за брендами

  • Durex. Відома британська марка, що займається виготовленням бар’єрних контрацептивів, змазок з гелевою текстурою, секс-іграшок. Бренд засновано 1929 року. Спочатку займався продажем кондомів, виготовлених у Німеччині, а потім було організовано власне виробництво. Марка користується заслуженою довірою споживачів, оскільки бар’єрні контрацептиви, які вона випускає, вирізняються високою міцністю. Продукція проходить дерматологічне тестування та перевіряється на міцність заповненням повітрям, а також водою.
  • LifeStyles. Марка заснована на початку минулого століття в Австралії. Продукція із серії Ultra Sensitive Platinum заслужила чимало позитивних відгуків, завдяки особливій формі, яка максимально посилює чутливість при тісному контакті.
  • My.Size. Найкращі презервативи для тих чоловіків, у яких розмір відрізняється від стандартного. Унікальна концепція індивідуального підбору розміру дала змогу цьому виробникові посісти перші позиції у своєму сегменті ринку. Його продукцію сьогодні можна купити в 70 країнах. Наразі до каталогу входить 9 різних розмірів, кожен з яких має свій колірний код.
  • Masculan. У колекції цього німецького бренду представлені оригінальні варіанти з додатковими можливостями. Наприклад, ультратонкі з золотим напиленням або для збільшення тривалості полового акту.
  • Contex. Першу партію бар’єрних контрацептивів під цією маркою випущено 1998 року. Бренд спочатку орієнтувався на східноєвропейський ринок, де особливо сильно відчувалась нестача подібної продукції. Вдала рекламна компанія, проведена на початковому етапі, зробила пропозиції цього виробника впізнаваними та сприяла значному збільшенню продажів. Основа каталогу – це вироби з натурального латексу.

Виготовлення кондомів – це досить стабільна сфера. Тому кардинальних змін у рейтингах цієї продукції практично не буває. Порівнюючи ТОП-5 або ТОП-10 найкращих презервативів, починаючи з 2020 року, можна переконатися, що склад учасників стабільний. На вітчизняному ринку домінує кілька великих компаній, які активно рекламують і просувають свої вироби, щоб охопити велику цільову аудиторію. Їхня продукція широко представлена в аптеках, супермаркетах, а також різних магазинах і кіосках, які спеціалізуються на продажу харчів і будь-яких товарів для дорослих.

Деякі бренди випускають презервативи у формі спрею. Вони ідеально підходять для будь-якого розміру, забезпечують надійний захист і практично не відчуваються під час сексу. Але цей варіант поки не набув поширення та має низький рівень продажів у порівнянні з традиційними виробами. Чоловікам складно витримати пару хвилин, що потрібні плівці для застигання, а характерне шипіння під час розпилення латексу у деяких користувачів знижує бажання.

ТОП-7 найкращих презервативів: групуємо за додатковими можливостями

  • Світні у темряві. Тришарові моделі, що виконані з латексу. Середній шар містить безпечний барвник для створення світіння. Застосування таких варіантів допомагає розслабитися, а також підіймає настрій і викликає позитивні емоції.
  • Ароматизовані. Ароматизатор додається в мастило або наноситься на поверхню виробу. Ароматизовані варіанти зазвичай можна також використовувати для орального сексу. Популярні пахощі – ваніль, банан, полуниця, шоколад, апельсин.
  • Текстуровані (ребристі). Посилюють задоволення шляхом додаткової стимуляції.
  • Анестезувальні. Містять бензокаїн або лідокаїн і затримують процес.
  • Потовщені. Їхні товсті стінки знижують рівень реакції нервових закінчень. У результаті збільшується тривалість статевого акту.
  • Ультратонкі. Підвищують чутливість під час статевого акту зі збереженням високого рівня міцності.
  • Сперміцидні. До складу мастила входять сперміцидні речовини, які руйнують сперматозоїди. Найчастіше використовується ноноксинол-9 – неіоногенна поверхнево-активна речовина з місцевою контрацептивною дією.

Правильний вибір презерватива ґрунтується на поєднанні кількох критеріїв. Звертаємо увагу на розмір, товщину виробу, можливість застосування для різних видів сексу, а також враховуємо побажання партнерки.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше