Як правильно вибрати ігрові автомати для гри на Андроїд: що дають слоти®

Автор АТН

У кожного гемблера є улюблений гральний автомат. Критерії симпатій різноманітні: зручність гри на мобільному телефоні, якісна графіка, цікаві спецефекти чи символи. Однак, насправді головний критерій для вибору слоту зовсім не якісна графіка і музичний супровід, а дисперсія з відсотком віддачі (RTP). 

Як правильно вибрати ігрові автомати для гри на Андроїд: що дають слоти® 5

Перш ніж зрозуміти що представляють собою вищезгадані поняття варто розібратися де взагалі знайти ігрові автомати на гроші чи їх демоверсії. На багатьох офіційних сайтах представлені рейтинги слотів з детальним описом. Всі казино із переліків мають ліцензію і пропонують виключно сертифіковані слоти.

Критерії вибору ігрових автоматів для гри на Андроїд

Під час вибору ігрових автоматів онлайн на гроші варто проаналізувати:

  1. RTP – теоретичне поняття, котре показує скільки апарат повертає грошей гемблерам, що грають на довгих дистанціях. В середньому даний показник складає 93-97%. Однак, існують слоти, в яких він досягає 98,5%. 

  2. Дисперсія (волатильність) – рівень ризику, що існує в гральному автоматі. Вказує на розмір та частоту перемог. Чим нижче дисперсія, тим частіше гравці отримують виграш. Він відносно невеликий. Висока дисперсія свідчить про те, що виграші випадають зрідка, та вони досить вагомі.

Часто гравці обирають гральні автомати з високою дисперсією з надією на те, що зірвуть великий куш. Однак, завершують гральний процес раніше і йдуть ні з чим. 

Що дають слоти на мобільних гаджетах

На телефоні гравці можуть отримати велику кількість переваг, граючи в онлайн-слоти:

  • швидкий доступ до грального процесу. Апарат можливо запустити навіть на вулиці. Все, що для цього потрібно – надійне інтернет-з’єднання;

  • зручність використання: геймер може завантажити мобільний застосунок на пристрій чи грати в браузері. Всі ліцензійні майданчики мають адаптовану версію офіційного сайту;

  • абсолютна приватність. Великий монітор не здатен забезпечити приватність якщо гравець знаходиться в кімнаті не один. Тримаючи в руках телефон, він може зберегти в таємниці свої дії.

Нажаль, не всі ігрові автомати сьогодні адаптовані для гри на мобільних телефонах. А все через їх технічні характеристики. В цілому мобільні слоти працюють майже так, як і стандартні. Як тільки гравець запускає гру, вона відкривається в горизонтальному форматі, адаптуючись до маленького екрану. Не дивлячись на те, що більшість автоматів зберігають дизайн і функціонал, вони дуже відрізняються від тих, що існують на десктопних версіях. 

Як правильно вибрати ігрові автомати для гри на Андроїд: що дають слоти® 7

Прихильники слотів, розуміють, що в даному разі мова йде про мобільні слоти, що розроблені саме для мобільного користування. В таких іграх спостерігається плавний процес. Відсутні великі кнопки, що заважають грі, немає непотрібного меню (воно з необхідність випливає збоку екрану). Барабани охоплюють не весь екран, дозволяючи насолоджуватися виграшними комбінаціями, анімацією, завантаженням бонусних раундів, безкоштовними прокрутками, джекпотами. На сайті pravda.if.ua кожен гемблер зможе знайти детальну інформацію про найкращі слоти, адаптовані під мобільну версію.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше