Навушники Apple Airpods Max – новий стандарт якісного звуку®

Автор Галина Шподарева

Повнорозмірні навушники Airpods Max є оригінальним доповненням до всіх аксесуарів компанії Apple. Це багатофункціональне рішення для любителів якісного звуку, який можна отримати від комп’ютера, мобільного телефону, планшета та інших пристроїв. Завдяки великим розмірам вдалося встановити два чіпи Н1, що гарантує ідеальний звук та продуктивність.

Однією з фішок є просторовий звук, що дозволяє людині повністю поринути в атмосферу. Крім того, є придушення шуму та автоматичний еквалайзер. Вибираючи apple airpods max необхідно визначитися із зовнішнім виконанням, наявністю додаткових функцій та інших характеристик. Велика кольорова палітра задовольнить вимоги всіх без винятку покупців.

Виконання та дизайн навушників

Верхня частина створена з урахуванням анатомічних особливостей голови. Силіконові вставки по всій довжині суттєво пом’якшують тиск на голову, що унеможливлює дискомфорт при тривалому носінні. Елементи керування розташовуються праворуч, що спрощує використання аксесуара. На догляді можна скористатися помічником Siri, переключити пісню прийняти або відхилити дзвінок.

Амбушюри доповнюються ефектом пам’яті. Вони м’які і водночас міцні. Також не створюватимуть дискомфорт при тривалому носінні. Apple пропонує кілька фірмових відтінків на вибір:

  • чорний колір із доповненням з глянцю;
  • сріблястий відтінок для гармонії з ноутбуками та планшетами;
  • блакитний колір із переливами;
  • зелений, що доповнюється оливковим відтінком;
  • стильний рожевий колір для дівчат.

Залишається лише визначити оптимальний колір, ґрунтуючись на своїх уподобаннях та особливостях застосування аксесуара в майбутньому.

Технічні характеристики

При безперервному прослуховуванні навушники працюватимуть близько 20 години. При зниженні заряду відбувається сповіщення, що навушники потрібно зарядити, тим паче вони автоматично переходять у режим енергоспоживання. Спотворення звуку виключено, тому що відбувається автоматичне очищення та посилення звукових якостей.

Завдяки мікрофону з’являються нові можливості для застосування навушників у різних умовах та цілях. Також можна давати голосові команди під час роботи зі смартфоном. Повна взаємодія із системою Apple дозволить покращити роботу з іншими гаджетами та аксесуарами цього ж бренду. Підвищується комфорт та практичність.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше