Особливості професійного шампуню для фарбованого волосся ®

Автор Галина Шподарева

Фарбування волосся — одна з найпоширеніших процедур в індустрії краси, що надає змогу швидко змінити образ, примножити красу та привабливість. Правильний догляд за пофарбованими пасмами відіграє ключову роль у збереженні здоров’я та кольору. У цьому допоможуть професійні салонні шампуні, що характеризуються високою ефективністю.

Консультанти італійського бренду MEDAVITA medavita.com.ua/profesijni-shampuni-dlya-volossya/ підготували для вас матеріал, в якому розповідається, навіщо необхідно купити професійний шампунь для волосся в інтернет-магазині, щоб зберегти колір пасом.

Захист відтінку

Замовити професійний шампунь необхідно, тому що пофарбовані пасма потребують особливого догляду. Варто пам’ятати, що пігменти, які використовуються під час фарбування, з часом вимиваються, а це призводить до втрати яскравості й насиченості набутого відтінку.

Замовити професійний шампунь для фарбованого волосся необхідно тому, що такий препарат захищає від вимивання і тьмяності. До складу продукту включені спеціальні інгредієнти, які закріплюють пігменти всередині, створюючи захисний бар’єр. Це дозволяє значно подовжити стійкість відтінку та зберегти його інтенсивність на тривалий строк.

На професійні шампуні ціна залежить від їхньої ефективності та здатності забезпечити привабливий відтінок.

Зволоження і живлення

Забарвлення часто провокує такі проблеми, як:

  • сухість;
  • пошкодження.

До цього призводять агресивні хімічні речовини, які можуть зруйнувати їхню структуру. Купити професійний шампунь для фарбованого волосся рекомендується ще й тому, що такі продукти містять зволожуючі та поживні інгредієнти, серед яких:

  • натуральні олії;
  • екстракти рослин;
  • вітаміни;
  • амінокислоти.

Ці інгредієнти сприяють відновленню водного балансу, запобігають ламкості й посіченим кінчикам, роблять волосся м’яким і слухняним. Погодьтеся, це вагомі причини купити шампунь в інтернет-магазині.

Збалансований рівень pH

Забарвлене волосся особливо чутливе до змін рівня pH, який може вплинути на стан кутикули та стійкість кольору.

Професійний шампунь для салонів зазвичай має збалансований рівень кислотності, що сприяє збереженню натурального кислотно-лужного середовища волосся та шкіри голови. Такі препарати допомагають закрити кутикулу після фарбування, запобігаючи вимиванню відтінку та забезпечуючи більш гладку та блискучу поверхню волосся.

Комплексний догляд

Використання одного тільки шампуню недостатньо для повноцінного догляду за фарбованим волоссям. Важливо застосовувати його в комплексі з іншими засобами, такими як:

  • кондиціонери;
  • маски;
  • незмивні догляди.

Вони спеціально розроблені для фарбованих локонів. Такі препарати допоможуть закріпити результат, покращити структуру волосся, підвищити його еластичність і надати додаткового блиску. Професіонали рекомендують також захищати локони від негативної дії ультрафіолетових променів та теплових приладів, які можуть сприяти вицвітанню.

Інтернет-магазин професійних шампунів MEDAVITA пропонує широкий асортимент продуктів цього типу.

Захист від зовнішніх чинників

Забарвлене волосся схильне до негативного впливу навколишнього середовища. Зокрема, на пасма можуть впливати:

  • ультрафіолетове випромінювання;
  • забруднення повітря;
  • жорстка вода.

Професійні шампуні створюють на поверхні волосся невидиму захисну плівку, яка допомагає запобігти дії цих чинників. Такий захист особливо важливий в літній період, коли волосся частіше піддається агресивному впливу сонця та морської води.

Якщо не знаєте який професійний шампунь купити, консультанти MEDAVITA допоможуть зробити правильний вибір.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше