Переваги та особливості смарт-годинників®

Автор Галина Шподарева

Цифровізація внесла свої корективи у життя кожної людини. Впровадження передових технологій спрямоване на автоматизацію та полегшення багатьох процесів. Якщо раніше смартфони використовувалися лише для дзвінків та відправки смс, то сьогодні їх можливості суттєво розширилися. Але це ще не все. Телефон можна використовувати, не виймаючи з кишені або сумки. Це стало можливим завдяки появі розумних гаджетів, які звуться смарт годинники, під’єднавши годинник до смартфона, можна отримувати інформацію, приймати і робити дзвінки, смс тощо.

Основні функції розумного годинника

Функціонал гаджета залежить від вибраної моделі. Дешевші версії мають обмежені можливості, а дорожчі – розширені. При підключенні смарт-годинника до гаджета через Bluetooth ви почнете отримувати на них різні повідомлення, які надійшли вам на телефон. Наприклад:

  • вхідні та пропущені дзвінки;
  • СМС-повідомлення;
  • смс з месенджерів та соціальних мереж;
  • листи, які надішли на електронну пошту
  • інформація про дзвінки, SMS та листи, що прийшли на електронну пошту;
  • будильник та інші нагадування.

За допомогою годинника ви зможете відстежувати дані за своєю фізичною активністю, тоді як у смартфонах не завжди можна отримати таку інформацію, якщо не закачати спеціальну пропозицію. Гаджет розповісти вам про те, що у вас підвищений пульс або тиск, нагадає, що вам час робити зарядку, оскільки ви тривалий час перебуваєте в нерухомому стані.

За допомогою годинника можна активувати функцію фотографії або відео. Зйомку, звичайно ж, вестиме телефон, який необхідно зафіксувати в потрібному ракурсі. Після чого ви можете відійти на будь-яку відстань, при цьому на екрані годинника ви будете бачити все те ж саме, що входить в об’єктив камери. Таким чином, ви виключаєте ймовірність того, що до кадру не потрапить частина вашого тіла чи пейзажу. Натисніть кнопку на годиннику і за кілька секунд спрацює камера.

До корисних опцій годинника можна віднести:

  • GPS-навігацію;
  • можливість безконтактної оплати;
  • голосовий зв’язок;
  • можливість встановлення будь-яких програм, що суттєво розширює функціонал.

Виробники пропонують великий модельний ряд смарт-годин, до багатьох моделей випускаються змінні ремінці найрізноманітніших кольорів, є можливість різного оформлення циферблату. Все це дозволить персоналізувати гаджет під ваші смаки та уподобання.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше