Перевірені та безпечні БК в Україні: їх особливості та переваги ®

Автор Галина Шподарева

Успішні ставки на спорт дозволяють беттеру виграти щедру винагороду. Для цього важливо вибирати правильного букмекера. До таких належать БК Фавбет. Це легальна букмекерська контора України, яка дозволяє робити ставки на будь-які події, нараховує щедрий вітальний бонус та пропонує багатофункціональний мобільний додаток.

Чому потрібно обирати ліцензійну БК в Україні

Ліцензійні букмекерські контори мають безліч переваг у порівнянні з нелегальними операторами або неліцензованими платформами. До переваг належать:

  • Юридичний захист. У разі виникнення проблем гравець може звернутися до регулюючого органу, який видавав ліцензію.
  • Надійність та безпека. Ліцензовані букмекери дотримуються всіх відповідних умов для ставок, включаючи розміри коефіцієнтів, і швидко виводять виграші. Компанії забезпечують високий рівень безпеки та захищають особисті дані гравців. Вони використовують сучасні технології, вживають заходів для запобігання шахрайству та несанкціонованому доступу до інформації.
  • Відповідальна гра. Компанії завжди використовують інструменти відповідальної гри. Це дозволяє встановлювати межі ставок, тимчасові обмеження або видалити профіль. БК публікують інформацію про можливі проблеми з азартними іграми та контакти організацій, які надають допомогу у цій сфері.
  • Різноманітність подій та ринків. Перевірені букмекери часто пропонують клієнтам широкий вибір подій та ринків для ставок. Укладати парі можна на спорт, віртуальний спорт, кіберспортивні дисципліни, культурні та політичні заходи.
  • Бонусна програма. Багато букмекерів нараховують різні бонуси. Це безкоштовні ставки, бонусні кошти, покращені коефіцієнти. Це стимул для гравців, що дозволяє збільшити шанси успіху.

Ліцензійний букмекер гарантує захист, доступ до різноманітних спортивних подій та бонусів. Лише компанії з ліцензією працюють за всіма правилами.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, як робити ставки на спорт в Україні.

Огляд БК Фавбет

БК Favbet популярна не лише на українському ринку беттингу, але і в інших країнах СНД. Компанія займає лідируючі позиції у рейтингах надійних букмекерів. Вона працює з 1999 року, а у 2021 отримала ліцензію КРАІЛ. БК вибирають багато беттерів, які хочуть виграти велику винагороду.

До переваг Фавбет відносяться:

  • Наявність ліцензії України, що дозволяє працювати законно;
  • Доступна мобільна програма, яка завантажується на смартфон, і гарантує безперешкодний доступ до ставок;
  • Представлено широку лінію розпису, тому беттер може робити будь-які ставки;
  • Доступні парі на спортивні, неспортивні події;
  • Приймається різна валюта, зокрема гривні;
  • Компанія виставляє високі коефіцієнти на найпопулярніші матчі;
  • Виплати виграшів виконуються протягом 1 дня;
  • Працює служба технічної підтримки, яка оперативно відповідає на всі питання.

Але БК має деякі недоліки. Активні беттери, які часто відвідують сайт, відзначають низькі ліміти, не надто різноманітну бонусну програму. Але, незважаючи на такі недоліки, БК має особливий попит серед беттерів. Лінія розпису орієнтована на популярні чемпіонати. Подивившись лайв лінію, можна побачити багато цікавих ставок на екзотичні турніри та матчі. Лінія розпису тішить своєю різноманітністю. Букмекер пропонує укладати парі на спорт, статистику, тотал, фора, комбіновані ставки. Робити ставки можна як на спорт, так і на інші події. Зараз особливо популярним є кіберспорт. У розділі Спеціальні ставки гравець побачить безліч ставок на неспортивні події.

Маржа в Фавбет завжди залежить від популярності спортивної події та маркету. Маржа коливається у межах 5-8%. Це середні показники на ринку. Букмекер радує широкими лімітами ставок, що дозволяє укладати парі на спорт невеликими сумами.

Для отримання додаткової інформації, можете ознайомитись з тим, за якими критеріями не рекомендується вибирати бк.

Лицензия на осуществление деятельности по организации и проведению азартных игр казино в сети Интернет от 20.04.2021 года, выданная ООО “БК “ФАВБЕТ” на основании Решения КРАИЛ от 05.04.2021 года №137 с изменениями и Лицензия на осуществление деятельности по организации и проведению букмекерской деятельности от 28.12.2022 года, выданная ООО “БК “ФАВБЕТ” на основании Решения КРАИЛ от 13.12.2022 года № 433.

➖➖➖➖➖➖➖

*Участь в азартних іграх може викликати ігрову залежність. Дотримуйтесь правил (принципів) відповідальної гри.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше