Подарунки на день народження – все чого душа забажає ®

Автор Ксенія Кайдалова

Добре що часи тотального дефіциту назавжди відійшли та сучасні споживачі обираючи презенти не наголошують на їх суто практичність і функціональність. Так речі корисні у господарстві як і раніше цінуються, але популярним стали та презенти прикольні, цікаві, оригінальні. Крім того, виробники збільшили сортимент і обрати вийде будь-що на всі смаки та бюджети.

Спеціалісти ЮАмейд рекомендують обирати презенти в залежності від того кому вони призначені та для якого приводу. Адже часто подарунки на день народження відрізняються від мімішних речей які презентують на день Валентина або від тих які заведено дарувати на Великдень. Ну а в групі презентів на день народження представлено багато різних виробів і підібрати вдасться варіант і для дівчини, і для хлопця, і для батьків і для дітей, і для друга і для коханої.

 Презенти з родзинкою

Саме такі подарунки на день народження користуються попитом у сучасного споживача. Шкарпетки в подарунок – це банально і нудно. А якщо вони упаковані в крутій бляшанці? Це вже змінює ситуацію. Кружка – то так стандартно і надто практично. А якщо на ній нанесено ім’я іменинника чи якийсь крутий текст з побажаннями? Це вже інша справа.

Те ж саме стосується і всіх інших виробів представлених на вибір покупцям. Всі вони виготовлені з якісних матеріалів, відрізняються високою якістю але головне здатні викликати тільки позитивні емоції. А це і є основне завдання будь-якого подарунку тим більше якщо це презент на день народження.

Ціна питання теж різна і залежить від вибраного товару. Але вибір великий і асортимент постійно поповнюється причому покупцям доступі вироби як дуже дорогі так і дуже по демократичній ціні. Це круто, бо як правило презент не має бути настільки дорогим щоб поставити отримувача у незручне становище. Зате презент на всі 100% може бути:

  1. Оригінальним;
  2. Прикольним;
  3. Практично-корисним;
  4. Красивим.

Тільки щось дуже вже веселе не варто дарувати якщо ваш іменинник чи іменинниця дивляться на світ занадто серйозно. Тобто консультанти по подарунковому етикету радять врахувати вік людини, її статус, хобі, стиль життя і навіть почуття гумору.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше