Поради, де купити постільну білизну в Україні ®

Автор Галина Шподарева

В Україні існує величезна кількість інтернет-магазинів, що пропонують споживачам широкі можливості для купівлі постільної білизни. При цьому вибрати конкретного продавця з усього різноманіття може бути непросто, особливо якщо орієнтуватися на інтернет-магазини текстилю, що спеціалізуються на продажі постільної білизни та супутніх товарів.

Відмінними рисами солідного інтернет-магазину постільної білизни, яким є магазин le-vele, являється продаж сертифікованої продукції, професійний штат працівників – від менеджерів до кур’єрів, чудовий рівень сервісу, сучасний і добре продуманий сайт зі зручним інтерфейсом, 100% гарантія обміну та повернення, винятково позитивні відгуки та доступність головного офісу.

Типи інтернет-магазинів постільної білизни

До однієї категорії належать продавці, які самостійно володіють усім асортиментом, тобто мають свій склад з продукцією. На відміну від інших, які не мають свого складу з продукцією. Тобтро продукція не належить їм, а сам магазин працює по системи дропшипінгу.

У кожного типу є свої переваги та недоліки. Магазини з власними складами можуть запропонувати постільну білизну за дещо нижчою ціною, але асортимент може бути менш широким. Магазини зі спільними складами можуть мати більш тривалі терміни доставки, оскільки покупцям доводиться забирати товар у постачальника. Ідеального рішення не існує, тому дуже важливо не зациклюватися на типах інтернет-магазинів постільної білизни.

Рекомендації щодо вибору

По-перше, ставте на перше місце бездоганну репутацію і респектабельний зовнішній вигляд веб-ресурсу. По-друге, зв’яжіться з менеджером інтернет-магазину і оцініть його професіоналізм і компетентність, поставивши продумані запитання, наприклад, про розміри постільної білизни. По-третє, витратьте п’ять-десять хвилин на читання відгуків, щоб зрозуміти, що говорять інші. І нарешті, переконайтеся, що у компанії є фізичний офіс, щоб у разі потреби можна було дістатися до нього.

Найкращий варіант постільної білизни – сатинова

Під час замовлення постільної білизни слід зупиниться на сатиновій постільній білизні. Постільна білизна сатин прослужить довше і буде тим міцнішою, чим вища щільність тканини. Як правило, цей показник становить 120 ниток на квадратний сантиметр. Бувають випадки, коли він виражається в грамах на квадратний метр. У цій ситуації також краще використовувати максимальний коефіцієнт (від 120 г/м2). Постільна білизна із сатину, матеріалу який має діапазон міцності від 110 до 180 ниток на сантиметр. Важливо також звернути увагу на склад. Інформацію про це слід шукати на упаковці. Ідеальним матеріалом є 100 % бавовна. Однак сьогодні у продажу є варіанти з шовком і синтетичними волокнами в різних співвідношеннях.

Купівля та оформлення замовлення в інтернет-магазині

Уважно вивчіть інформацію, надану під час замовлення постільної білизни. Помилки, наприклад, неправильний номер телефону, можуть перешкодити спілкуванню про умови доставки. Будьте обережні, якщо інтернет-магазин не відповідає протягом кількох робочих годин після реєстрації угоди.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше