Жіночі блузки – вибір у бік елегантності та витонченості®

Автор Галина Шподарева

Поява жіночої блузки, як витонченого предмета гардеробу, а не домашнього одягу, розпочалася ще на початку 19 століття. Якщо тоді дівчата не особливо оцінили це модне рішення, то зараз ця універсальна річ потрібна для багатьох базових образів з будь-яким низом. Вже жоден модний показ не проходить без їх участі, а в гардеробі кожної жінки є хоча б одна ошатна блузка https://ager.ua/women/zhenskie-bluzy/stil_naryadniy/ і звичайна для повсякденних справ. З кожним роком з’являються нові фасони та тканини, тому сучасний ринок ніколи не перестане радувати широким асортиментом. Якщо Ви все ще не визначилися з фасоном і моделлю блузки, тоді варто познайомитися з найбільш ба зовими і популярними варіантами.

Різновиди блузок

Жіночі блузи бувають різних стилів, фасонів, тканин та оздоблень. Але ось кілька найбільш стильних і відомих моделей:

  • Класична, з відкладним коміром та гудзиками. Вона може бути як з довгим, так і з коротким рукавом, різної обробки. Наприклад, зі складками чи манжетами.
  • Блузка з маленьким гудзиком позаду. Цей варіант один із найпопулярніших для урочистих заходів або вечірок. Він може бути виконаний з бавовни, шифону, шовку чи інших тканин. У принтах і кольорах також немає жодних обмежень – все залежить від вашої фантазії та побажань.
  • Туніка – блуза з вирізом, яка може бути будь-якої довжини. Їх найчастіше носять із легінсами або джинсами в теплу погоду.
  • Боді – новинка 2023 року, яка сподобалася багатьом. Ця модель відмінно підкреслює фігуру і робить її стрункішою. Найчастіше зустрічається з різним декором: рюшами та мереживом. Незручності в носінні відмінно компенсуються витонченим зовнішнім виглядом.
  • Блуза з V-подібним вирізом – акуратний розріз в районі грудей додає образу сексуальності та жіночності. Таку річ не одягнеш в офіс, але на прогулянку або побачення – з легкістю.
  • Блуза з гіпюром або рукавами-ліхтариками – по-справжньому розкішний варіант для важливих подій чи зустрічей, що підкорить усіх.

Де придбати гарну та якісну блузку в Україні?

Інтернет магазин Ager користується особливою популярністю серед українських модниць через комфортні та вигідні умови. По-перше, в ньому можна знайти величезний асортимент не тільки жіночих блуз https://ager.ua/women/zhenskie-bluzy/, але й інших речей і аксесуарів. По-друге, бюджетні ціни, гарна якість, швидка доставка та безліч приємних акцій роблять Ager ідеальним місцем для комфортного шопінгу. Тепер не потрібно їхати в магазин, щоб зробити покупки, достатньо просто зайти на сайт та оформити замовлення за кілька хвилин.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше