34 медалі, з них 12 – золоті: результат України на Іграх Нескорених-2023

Автор yelyzaveta

Україна виборола 34 медалі, з них 12 – золотих, на «Іграх нескорених 2023» – мультиспортивному турнірі серед ветеранів і військовослужбовців. Останній день змагань українці завершили золотою нагородою у стрільбі з лука.

Про це повідомляє Громадське із посиланням на «Суспільне Спорт».

У сьомий день турніру в змаганнях початківців серед змішаних команд у стрільбі з класичного лука Україну представили ветеран Нацгвардії Володимир Товкис та ветерани ЗСУ Максим Зубов і Вадим Мазніченко.

За підсумком кваліфікації українці посіли друге місце з 766 очками, поступившись тільки Польщі (773) та здобувши собі місце в плей-оф.

У чвертьфіналі українське тріо здолало збірну Канади з рахунком 6:0, а згодом повторило успішний виступ уже проти Данії у півфіналі – також 6:0.

У фіналі команда з України зустрілася з поляками, оформивши перемогу знову з рахунком 6:0.

34 медалі, з них 12 – золоті: результат України на Іграх Нескорених-2023 7
У фіналі українці зустрілися з поляками Facebook / Invictus Games: Team Ukraine
34 медалі, з них 12 – золоті: результат України на Іграх Нескорених-2023 9
У сьомий день турніру Україну представили ветеран Нацгвардії Володимир Товкис та ветерани ЗСУ Максим Зубов і Вадим Мазніченко Facebook / Invictus Games: Team Ukraine
34 медалі, з них 12 – золоті: результат України на Іграх Нескорених-2023 11
У сьомий день турніру Україну представили ветеран Нацгвардії Володимир Товкис та ветерани ЗСУ Максим Зубов і Вадим Мазніченко Facebook / Invictus Games: Team Ukraine

На цьому турнірі українці завоювали 34 медалі: 12 золотих, 14 срібних та 8 бронзових. Для України це найкращий результат у нашій історії (з моменту дебюту у 2017 році).

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше