Харківські нацгвардійці знищили ворожу вантажівку з БК під Бахмутом

Автор Галина Шподарева

На Бахмутському напрямку українські війська продовжують завдавати влучних ударів по російських окупантах. Так, 3 бригада оперативного призначення «Спартан» Національної гвардії України спільно з 44-ою окремою артилерійською бригадою Збройних Сил України виявили та знищили вантажний автомобіль окупантів з БК.

За допомогою БПЛА аеророзвідкою бригади було зафіксоване пересування вантажного військового автомобіля, який здійснював підвезення боєприпасів окупантам. Управління та корегування вогнем здійснювали гвардійці 3 бригади оперативного призначення, вогневе ураження нанесли артилеристи Збройних Сил України.

Ворог продовжує обстрілювати населені пункти та позиції українських військових, проте нацгвардійці ускладнюють логістику підвезення боєприпасів окупаційним військам на фронті та продовжують надійно контролювати лінію зіткнення.

За інформацією Генерального штабу ЗСУ з 24.02.2022 по 17.03.2023 року окупаційні війська орієнтовно втратили у війні проти України вже 5401 одиниць автомобільної техніки.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше