Масштабна ракетна атака на Україну: які міста під обстрілом

Автор Галина Шподарева

Вранці у низці великих міст України пролунали вибухи, в деяких містах повідомляють про зникнення електрики.

Від 8 ранку низку вибухів було чутно у Києві. Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що кілька вибухів зафіксували у Шевченківському районі — у центрі міста, пише Громадське.

За повідомленнями із соцмереж, у місті зафіксували кілька влучань, на вулицях горіли пошкоджені авто. Речниця ДСНС Світлана Водолага повідомила, що унаслідок кількох влучань у Києві різних місцях є травмовані та загиблі.

Масштабна ракетна атака на Україну: які міста під обстрілом 7

У соцмережах повідомляли про вибухи і за межами міста. Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив, що в області працює ППО.

Масштабна ракетна атака на Україну: які міста під обстрілом 9

Серію вибухів зафіксували у Дніпрі. Їх підтвердив міський голова Борис Філатов, який зазначив, що можливі ще удари та закликав містян перебувати в укриттях. Очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що унаслідок масованої ракетної атаки на область є загиблі та поранені. На місцях ударів працюють усі служби.

Масштабна ракетна атака на Україну: які міста під обстрілом 11

Вибухи також було чути у ХмельницькомуЖитомирі, Тернополі та Львові. Глава обласних військових адміністрацій ХмельниччиниТернопільщини та Львівщини повідомили про роботу протиповітряної оборони.

Повідомляють також про вибухи на Рівненщині та Вінничині.

У Полтавській області вибухи було чути у Кременчуцькому районі.

Глава обласних військових адміністрацій повідомляли про роботу протиповітряної оборони. Над Миколаївщиною ППО збили щонайменше 3 ракети, зокрема над Вознесенським районом.

Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що у місті фіксують перебої з мобільним зв’язком в місті. Садовий запевнив, що вони тимчасові.

Схоже, окупанти ціляться по об‘єктах енергетичної інфраструктури: удари по них підтвердили у КиєвіЛьвівській області та Хмельницькій областях. У Полтаві немає електроенергії та води.

10 жовтня навчання у школах Львова та Рівненщини буде дистанційним.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше