Мікроавтобуси з Саксонії курсуватимуть в Харківській області

Автор Геннадій Семенов

В межах регіональної співпраці між Харківщиною та Саксонією на потреби постраждалих та деокупованих громад області вдалося отримати 3 мікроавтобуси Ford Transit.

Про це повідомляє Харківська ОВА.

Мікроавтобуси розраховані на 17 місць для пасажирів. Їх використовуватимуть для забезпечення перевезень внутрішньо переміщених осіб і жителів Вільхуватської, Золочівської та Куп’янської територіальних громад області. 

Мікроавтобуси з Саксонії курсуватимуть в Харківській області 7

«Щиро дякуємо Уряду Саксонії за допомогу та увагу до нашого регіону. Внаслідок активних бойових дій автопарк цих громад було пошкоджено або зруйновано вщент.

Тому ця допомога є вкрай важливою для життєдіяльності населених пунктів», – зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. 

Мікроавтобуси з Саксонії курсуватимуть в Харківській області 9

Крім того, в межах співпраці Уряд Саксонії передав 11 електрогенераторів для забезпечення сталої роботи життєво важливих об’єктів інфраструктури, таких як лікарні та теплоцентралі в найбільш постраждалих населених пунктах регіону. Незабаром їх мають доправити на Харківщину.

«Міжнародна співпраця – важлива складова у відновленні деокупованих та постраждалих територій Харківської області. Спільними зусиллями системно проводимо цю роботу», – зазначив народний депутат України Олексій Красов.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше