На пожежі в Ізюмі загинув чоловік

Автор Галина Шподарева

За добу з 1 по 2 квітня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 19 оперативних виїздів, з яких:

10 – на ліквідацію пожеж;

4 – для надання допомоги населенню, поліції та комунальникам;

5 – інші виїзди.

З 10 пожеж, що трапились за добу, 5 виникло у природних екосистемах та на відкритих територіях.

О 00:15 в місті Балаклія, вул. Арсенальна, 21 сталася пожежа. Горів матрац та дерев’яне ліжко у квартирі на площі 2 кв. м. Під час ліквідації пожежі рятувальниками були врятовані жінка, 1970 року народження та чоловік, 1982 року народження. З діагнозом отруєння чадним газом їх доставлено в Балаклійську ЦРЛ. Пожежу локалізували о 00:25 та ліквідували о 00:55. Причина – необережне поводження з вогнем при палінні. Від ДСНС залучалось 1 одиниця техніки та 5 чоловік особового складу.

О 03:05 в м. Ізюм, вул. Чайковського, 6 горів приватний будинок на площі 48 кв. м. Під час гасіння пожежі рятувальниками в одній із кімнат було знайдено тіло чоловіка. Пожежу локалізували о 03:20 та ліквідували о 05:25. Від ДСНС залучалось 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби вилучено та знешкоджено 96 одиниць вибухонебезпечних предметів.

За добу стався 1 підрив цивільної особи на вибухонебезпечному предметі.

В Ізюмському районі у селищі Довгалівка чоловік 1964 року народження підірвався на невідомому вибуховому предметі (розтяжці). З діагнозом мінно-вибухова травма, закрита черепно-мозкова травма, осколкове поранення обличчя зліва та лівого стегна його госпіталізували до обласної клінічної лікарні. Підрозділи ДСНС не залучались.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше