Намагався незаконно провезти алкоголь та пропонував хабаря: на чоловіка очікує суд

Автор Геннадій Семенов

Куп’янською окружною прокуратурою Харківської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно 66-річного чоловіка за фактом пропозиції надання службовій особі неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 369 КК України).

Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

За даними слідства, 29 січня цього року приблизно об 11:30 на одному з блокпостів у місті Куп’янськ співробітники поліції зупинили автомобіль Mercedes-Benz Sprinter під керуванням 51-річного чоловіка, який їхав з Харкова.

У ході перевірки вантажу правоохоронці виявили всередині автомобіля алкогольні напої, зокрема горілку. При цьому на території Куп’янської міської територіальної громади продаж алкогольних напоїв та речовин, вироблених на спиртовій основі, заборонений.

Будь-які документи на зазначений товар у водія також були відсутні, тому старший блокпосту повідомив про цей факт на лінію «102» для проведення перевірки працівниками поліції територіального підрозділу.

Через невеликий проміжок часу на блокпост приїхав знайомий водія — 66-річний чоловік. Він запропонував поліцейським «вирішити питання» на місці. Непритягнення водія до адміністративної відповідальності чоловік оцінив у 300 доларів і запропонував цю суму поліцейським.

Однак правоохоронці від такої пропозиції відмовились і викликали на місце слідчо-оперативну групу територіального підрозділу поліції.

Чоловіка судитимуть у Червонозаводському районному суді Харкова.

Обвинуваченому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше