Нацгвардійці продемонстрували вогневу роботу екіпажу БТР-4Е у Бахмуті (відео)

Автор Галина Шподарева

Гвардійці батальйону оперативного призначення бригади «Спартан» у Бахмуті продемонстрували вогневу роботу екіпажу БТР-4Е.

Бронетранспортер здійснював підтримку піхоти в приватному секторі Бахмуту. Нацгвардійці відпрацьовували по позиціях «вагнерівців» з гармати калібром 30 мм.

«Ворог – підступний, ми маємо бути готовими до різних сценаріїв. Основні сили покладені на штурмові групи, проте велику роль відіграє вогнева підтримка. У міських умовах, де бої ведуться достатньо щільно, бронетранспортери менш уразливі та більш ефективні, ніж інші зразки техніки”, – зауважив гвардієць на псевдо «Легкий». Також він зазначив, що вуличні бої є одними з найскладніших та найнебезпечніших.

Захисники фортеці Бахмут продовжують перемелювати загарбників та руйнувати їхні плани щодо просування у західному напрямку.

Гвардійці 3 бригади оперативного призначення «Спартан» є питомою складовою Сил Оборони України. Вони ефективно та професійно нищать російських загарбників на східних рубежах й відчайдушно б’ються за волю та суверенітет українських земель.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше