«Нова Пошта» розповіла про стан поранених працівників та допомогу сім’ям загиблих

Автор Геннадій Семенов

У лікарнях залишаються 16 працівників «Нової пошти», поранених унаслідок ракетного обстрілу термінала на Харківщині.

8 співробітників компанії перебувають у важкому стані, 6 із них — у реанімації.

Про це повідомляє Громадське із посиланням на коментарі офісу «Новій Пошті».

«Ми постійно з ними на зв’язку. Спілкуємося з ними, їхніми рідними та лікарями, аби швидко надавати необхідну допомогу», — зазначили представники компанії.

Унаслідок великої крововтрати через складний перелом плеча та стегна лікарі зробили одному з постраждалих, Максиму Є., складну операцію та тримали його на штучній вентиляції легень. Чоловік прийшов до тями, наступного дня йому зробили ще одну операцію і ввели в медикаментозний сон. Його стан важкий, але стабільний.

Постраждалий Євген Х. перебуває в нейрохірургічній реанімації з черепно-мозковою травмою та пораненням легень. Він був на штучній вентиляції легень та перебував у комі. Зараз Євген прийшов до тями, лікарі визначаються з подальшим планом лікування.

Ще один із працівників «Нової Пошти», Максим В., переніс складну операцію з вилучення уламків зі шлунку, печінки та кишківника, його нога роздроблена нижче коліна й потребує подальшого лікування. 

Уламок зі шлунка видалили також іншому працівнику, Євгену З., який має численні пошкодження кінцівок та спини уламками. Наразі він перебуває у стабільному стані.

Вісім співробітників «Нової Пошти» зазнали поранень середньої тяжкості. Двох із них, батька та сина, перевезли на лікування до приватної клініки. Ще кілька співробітників зміни зазнали незначних ушкоджень, їхні рани обробили, вони не потребують госпіталізації та лікуються вдома.

«Нова Пошта» розповіла, що надає всю необхідну допомогу кожному постраждалому, а також тим, хто був на зміні: доставляє ліки, з людьми працюють психологи.

Компанія також виплатила матеріальну допомогу сім’ям шести загиблих співробітників у розмірі 70 тисяч гривень кожній.

Родині Дмитра, у якого на початку жовтня народився син, компанія до повноліття дитини виплачуватиме 10 000 гривень щомісяця та надасть грант на навчання в розмірі 12 500 доларів.

Окрім того, компанія взяла на себе всі витрати та організацію поховання загиблих працівників.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше