Окупанти намагалися атакувати в районах 4 населених пунктів на Донеччині: штурм відбито

Автор Галина Шподарева

Зведення Генштабу ЗСУ станом на вечір 30 вересня. 219 доба війни.

Противник завдав 3 ракетних та 5 авіаційних ударів, здійснив понад 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по військових та цивільних об’єктах на території України.

Від ворожих ударів постраждало понад 25 населених пунктів. Зокрема, Костянтинівка, Запоріжжя, Миколаїв, Гуляйполе, Рідкодуб, Білогорівка, Новоандріївка, Благодатівка та Миролюбівка.

На Слобожанському напрямку противник продовжує обстріли населених пунктів Уди, Стрілеча, Зелене, Нескучне, Пристін та Куп’янськ.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Майорськ, Зайцеве, Одрадівка та Бахмутське.

Окупанти намагалися атакувати в районах 4 населених пунктів на Донеччині: штурм відбито 7

Авіація Сил оборони завдала 9 ударів. Підтверджено ураження одного опорного пункту, трьох районів зосередження озброєння та військової техніки, а також п’яти зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, українські підрозділи протиповітряної оборони збили один БпЛА.

Ракетні війська і артилерія уразили шість командних пунктів, тринадцять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, два склади з боєприпасами, один зенітний ракетний комплекс та чотири засоби ракетних військ і артилерії ворога.

Детальна інформація по ситуації на інших напрямках – в зведенні Генштабу ЗСУ.

Окупанти намагалися атакувати в районах 4 населених пунктів на Донеччині: штурм відбито 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше