Окупанти обстріляли Куп’янськ касетними боєприпасами: пошкоджені об’єкти системи газопостачання та теплових мереж

Автор Галина Шподарева

Ввечері 3 березня окупанти завдали удару забороненими касетними боєприпасами по одному з житлових мікрорайонів Куп’янська. Внаслідок цього постраждали помешкання безневинних людей: в багатьох квартирах вибиті вікна та двері, зруйновані господарчі будівлі, повідомили в Куп’янській міській військовій адміністрації.

Обійшлося без жертв. Також постраждала будівля одного з відділень міської лікарні. Значних пошкоджень зазнали об’єкти системи газо- та водопостачання, теплових мереж, написав начальник Куп’янської МВА Андрій Беседін.  

«Ремонтні бригади підприємств критичної інфраструктури міста працюють над якнайшвидшим відновленням. Працівники комунальних господарств разом з мешканцями постраждалих внаслідок обстрілів будинків займаються прибиранням території», йдеться в повідомленні.

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудові розслідування у кримінальних провадженнях за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Окупанти обстріляли Куп’янськ касетними боєприпасами: пошкоджені об’єкти системи газопостачання та теплових мереж 5
Окупанти обстріляли Куп’янськ касетними боєприпасами: пошкоджені об’єкти системи газопостачання та теплових мереж 11

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше