Противник завдав авіаційних ударів біля Синьківки та Іванівки Харківської області

Автор yelyzaveta

Зведення Генштабу ЗСУ станом на ранок 12 вересня. 566 доба війни.

Протягом минулої доби відбулося 30 бойових зіткнень. Ворог завдав 10 ракетних та 53 авіаційних ударів, здійснив понад 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню як по позиціям наших військ, так і по цивільним об’єктам нашої держави. Противник продовжує ігнорувати закони та звичаї ведення війни, використовує притаманну кремлю тактику терору. Внаслідок таких терористичних дій російських окупаційних військ є загиблі та поранені серед цивільного населення, зруйновані житлові будинки, пошкоджена цивільна інфраструктура. Зокрема, від ракетних ударів постраждали мирні мешканці Кривого Рогу Дніпропетровської області.

Противник завдав авіаційних ударів біля Синьківки та Іванівки Харківської області 7

Минулої доби росія атакувала нашу державу 12 дронами-камікадзе типу Shahed-136/131. Всі 12 ударних БпЛА було знищено силами та засобами протиповітряної оборони України.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаційного удару в районі Леонівки Чернігівської області. Здійснив понад 15 артилерійських та мінометних обстрілів по цивільній інфраструктурі та населенню прифронтових областей.

В районі відповідальності ОСУВ «Хортиця» на Куп’янському, Лиманському та Бахмутському напрямках противник завдав авіаційних ударів біля Синьківки, Іванівки Харківської області, Надії, Новоєгорівки, Діброви, Білогорівки Луганської області. Окупанти не полишають спроб прорвати оборону Збройних Сил України в районах Новоселівського Луганської області, Оріхово-Василівки та Кліщіївки Донецької області. Від численних артилерійських та мінометних обстрілів постраждали понад 15 населених пунктів.

Противник завдав авіаційних ударів біля Синьківки та Іванівки Харківської області 9

Протягом минулої доби авіація сил оборони завдала 7 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки загарбників.

Підрозділами ракетних військ і артилерії та безпілотних систем уражено 12 артилерійських засобів, один район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, один пункт управління та один склад боєприпасів противника.

Детальна інформація по ситуації на інших напрямках – у зведенні Генштабу ЗСУ.

Противник завдав авіаційних ударів біля Синьківки та Іванівки Харківської області 11

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше