Таксопарки. Як можна заробляти за допомогою автомобіля парку?®

Автор АТН

Таксопарки. Як можна заробляти за допомогою автомобіля парку?® 3

Послуга таксі останнім часом стала однією з найпопулярніших, адже користуватися громадським транспортом бажають все менше пасажирів, а власне авто є далеко не в кожного громадянина. Таксі сьогодні – це комфортний та достатньо недорогий вид транспорту, який обирають сучасні жителі мегаполісів. У зв’язку з цим ринок праці систематично виставляє вільні вакансії водіїв таксі. Якщо раніше однією з головних вимог прийому на роботу був власний автомобіль, то зараз влаштуватися водієм можна навіть тоді, коли транспортного засобу немає. Оренда авто під таксі – послуга, яка дозволить отримати значне фінансове поповнення та досвід роботи в успішній компанії.

Переваги роботі в таксі на авто автопарку

Для того, щоб заробляти у таксі на парковому авто необхідно мати лише бажання. При цьому, існує цілком логічна думка, що водії, які вирішили працювати в службі на власному авто, вимушені миритися з цілою низкою неприємностей. Власний автомобіль стає жаль, адже багато поїздок швидше зношують деталі, збільшують пробіг, вимагають більш ретельного догляду за лако-фарбовим покриттям та салоном. З часом, власник, намагаючись зменшити негативний вплив на авто, перестає брати виклики за містом або у місцях з поганим дорожнім покриттям, виїздить рідше на зміни.

З парковим автомобілем справи йдуть набагато простіше. Серед переваг для роботи у таксі можна назвати:

·         відсутність необхідності витрачати кошти на оформлення ліцензії, придбання додаткового обладнання;

·         технічне обслуговування лягає на плечі орендодавця;

·         не потрібно витрачати гроші та час на придбання страхового полісу, проходження обов’язкових технічних оглядів згідно з регламентом виробника авто.

Якщо розглядати роботу на парковому авто з точки зору психології, то водій почуває себе набагато спокійніше та впевненіше саме в такій машині. Для тих, хто вирішив спробувати себе у професії таксиста вперше – це найкращий варіант, адже одразу після заключення договору можна приступати до роботи.

Як заробити на парковому авто?

Для того, щоб мати пристойний заробіток на парковому автомобілі, рекомендуємо ознайомитися з декількома особливостями роботи. В першу чергу, на заробіток впливає агрегатор, який обрано в якості партнера. Найбільш відомі сервіси гарантують постійно високий попит, адже пасажири довіряють перевіреному бренду.

Окремий вплив на розмір заробітної плати надає здатність водія швидко реагувати на замовлення та діставатися з точки А до точки Б найбільш вигідним та швидким маршрутом. Кількість годин, які складають зміну водія – також не останній фактор. Логічно припустити, що чим більше таксист працює, тим вища його заробітна плата, але це не завжди так. Краще в повільнішому темпі, але з турботою про особисте здоров’я та безпеку пасажирів. 

Автопарк Оазіс не змушує працювати по 12 годин в день, а проводить акції та розіграші грошових призів серед найкращих водіїв, заохочуючи до досягнення найкращих результатів.

Важливим фактором також вважається і клас автомобіля. Економ, комфорт, преміум чи бізнес – виручка залежить від того, наскільки комфортний автомобіль вирішено взяти в оренду. Тарифи розподіляються серед авто згідно с класами: найнижчий отримує економ, найбільш високий – бізнес та еліт. Великі міста надають великі можливості, тому влаштовуватися на роботу у таксі найкраще в мегаполісах.

Підводячи підсумок

Робота на авто таксопарку, не дивлячись на всі пересуди та забобони, може стати вигідним рішенням. Існують декількох порад, які допоможуть підвищити заробіток:

·         виїздити у час підвищенного попиту – саме тоді більше приходить замовлень;

·         працювати за поганих погодних умов – не всім охота чекати маршрутку під дощем чи при сильному вітру, тож частіше саме в такі дні люди замовляють авто;

·         брати замовлення до аеропортів, вокзалів – це завжди золота ніша, адже туриститів чи просто подорожуючих завжди достатньо, особливо у столиці.

Пасажири, яких задовольнив сервіс та якість поїздки можуть залишати щедрі чайові. Тому слідкувати за чистотою у салоні, приємним запахом, наявністю зарядного пристрою для смартфонів, а також вмикати нейтральний музичний супровід – вимоги та одночасно способи підвищити лояльність клієнтів та заробляти високий рейтинг. 

Новачкам рекомендується обирати на перші півроку машину комфорт класу. Досвідченим водіям можна брати у розгляд автомобілі більш престижних марок.

Автопарк Оазіс допоможе підібрати авто згідно з вимогами та побажаннями потенційного водія таксі. Для того, щоб дізнатися деталі співробітництва можна поспілкуватися з консультантами по телефону або ж відправити онлайн заявку з сайту компанії.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше