Внаслідок обстрілів Харківщини загинула жінка: зведення ХОВА

Автор Геннадій Семенов

Упродовж доби ворожі війська продовжили обстрілювати прикордоння та прифронтові райони Харківщини.

Про це повідомляє голова ХОВА Олег Синєгубов.

О 4:30 17 серпня відбувся обстріл ворожим КАБом у селищі Борова Ізюмського району. Інформація щодо постраждалих та руйнувань не надходила.

Близько 22:00 Куп’янський район, Куп’янська ТГ, Куп’янськ-Вузловий. Внаслідок обстрілу пошкоджені скління вікон, двері трьох приватних будинків та гараж.
 
Близько 22:00 та близько півночі ворог завдав ударів по селу Козача Лопань Дергачівської громади. Внаслідок обстрілів загинула жінка, дані встановлюються. Пошкоджено приватні будинки, зруйновано дах та виникла пожежа у двохповерховому будинку.

17:51 Богодухівський район, Золочівська ТГ, село Одноробівка. Внаслідок обстрілу горів зруйнований будинок, господарча споруда та горіла трава на відкритій території.

Близько 16:10 Харківський район, Малоданилівська ТГ. Ворог завдав авіаційний удар.
Інформація про постраждалих та руйнування не надходила. На місці падіння знайдено частини УМПБ Д-30.

16:05 та 15:00 Куп’янський район, Курилівська ТГ, село Новоосинове. Внаслідок обстрілу пошкоджено приватний будинок та господарча споруда.

На Харківському напрямку окупанти впродовж цієї доби здійснили дев’ять атак поблизу Липців та Вовчанська. Підрозділи Сил оборони успішно відбили сім штурмових дій, ще два боєзіткнення триває.

На Куп’янському напрямку Силами оборони зафіксовано 10 атак противника в районах Глушківки, Андріївки та Кругляківки, три з них тривають, ситуація контрольована.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше