У Харкові судитимуть чоловіка за зберігання метадону

Автор Геннадій Семенов

В лютому на одному з блокпостів міста Чугуїв поліцейські відділу реагування патрульної поліції зупинили водія для перевірки документів.

Про це повідомляє пресслужба поліції Харківської області.

При спілкуванні з правоохоронцями пасажир автомобіля почав помітно нервувати. В ході проведення поверхневої перевірки у 44-річного мешканця Одеської області було виявлено та вилучено 55 пігулок метадону.

Дізнавачі Чугуївського райуправління кваліфікували подію за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Речові докази були вилучені та направлені на експертне дослідження. Після отримання висновку експертизи, який підтвердив, що вилучене є наркотичним засобом, чоловікові за погодженням прокуратури повідомлено про підозру у скоєнні злочину.

Обвинувальний акт скеровано до суду.

За санкцією статті чоловіку загрожує штраф від 1 тисячі до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше