ЗСУ знищили російський РЛК «Зоопарк» та два склади боєприпасів: зведення Генштабу

Автор Галина Шподарева

Зведення Генштабу ЗСУ станом на ранок 19 грудня. 299 доба війни.

Протягом минулої доби російські окупанти завдали 4 ракетних та 7 авіаційних ударів за допомогою БПлА типу Shahed-136, а також здійснили 55 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Постраждали населені пункти, цивільна інфраструктура та мирне населення.

На Слобожанському напрямку ворог обстріляв райони населених пунктів Червона Зоря, Стрілеча, Глибоке, Стариця, Вовчанськ, Волохівка, Чугунівка, Фиголівка, Дворічна та Новомлинськ Харківської області.

На Куп’янському напрямку вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Ягідне, Кислівка, Котлярівка, Крохмальне і Берестове Харківської області та Новоселівське і Стельмахівка на Луганщині.

ЗСУ знищили російський РЛК «Зоопарк» та два склади боєприпасів: зведення Генштабу 7

Українська авіація протягом минулої доби завдала 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 3 удари по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.

У той же час наші захисниками збили cім БпЛА типу Shahed-136.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили пункт управління, район зосередження живої сили, 2 склади боєприпасів противника, а також радіолокаційну станцію контрбатарейної боротьби «Зоопарк».

Детальна інформація по ситуації на інших напрямках – в зведенні Генштабу ЗСУ.

ЗСУ знищили російський РЛК «Зоопарк» та два склади боєприпасів: зведення Генштабу 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше