5 переваг покупки авто з Америки під ключ®

Автор Галина Шподарева

Авто з США під ключ – це вибір тих, хто прагне придбати фактично нову машину середнього чи преміального класу зі значними знижками (до 40-50%). Пропонуємо розглянути 5 ключових переваг, які дає такий спосіб покупки «чотириколісного коня».

Великий вибір 

Авто з Канади чи Сполучених Штатів Америки – це новинки американського, азіатського (передовсім японського) та європейського автопрому, а також шикарні вінтажні автівки. Окрему увагу звертаємо на електромобілі – вибір б/в таких транспортних засобів з іншого континенту в рази більший, аніж в Україні чи навіть ЄС. 

Фінансова економія

Навіть із урахуванням транспортування через океан, митних платежів та всіх додаткових платежів автівка обійдеться з економією до 40% навіть за умови купівлі б/в автівки приміром з Європи чи на українському ринку. Розрахувати суму всіх додаткових платежів (мита, ПДВ, акцизу) допоможе спеціальний калькулятор розмитнення авто з США. У його поля потрібно ввести характеристики авто (рік випуску, об’єм двигуна і вартість), і ви отримаєте суму по кожному із податків і їх суму. Загалом, можна купити гарне авто за 7-10 тис доларів.

Впевненість у минулому машини

Купуючи авто з США в Україні на офіційних аукціонах, ви можете бути впевнені, що машина не крадена. Окрім того, в її документах вказана вся правдива інформація про ДТП чи затоплення (зазвичай після серйозних пошкоджень машини на офіційних аукціонах не виставляються). За цим в Америці дуже серйозно стежать, тож будь-які ризики виключаються. 

Гарний технічний стан 

Перед виставлянням лоту машину обстежують професійній техніки, які розглядають кожну деталь. Вони несуть відповідальність за остаточний «діагноз» про технічний стан машини. Як ми говорили вище, в США та Канаді дуже серйозно ставляться до об’єктивності і правдивості інформації, тому ви можете не сумніватись: якщо в описі сказано, що авто в ідеальному технічному стані, так воно і є. Пригнавши машину, вам не доведеться витрачати додаткові кошти на її ремонт.

Відсутність клопоту

Ця перевага – за умови, що ви звернулись за допомогою до професіоналів. В Україні послуги із допомоги у викупі авто з американського аукціону надає компанія Car Hunter. 

Компанія допоможе знайти вашу ідеальну машину, виграти лот із нею на аукціоні, організувати транспортування та розмитнення, а при бажанні – навіть доставку до вашого дому. Від вас – лише бажана модель та рамки бюджету. І головне – це суттєво це збільшить загальну суму, а можливо, навіть навпаки. Адже професіонали знають, як купувати і на чому зекономити!

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше