Компанія Мілоан: про мікрокредити у війну та роботу компанії®

Автор Галина Шподарева

Щиро сподіваємось, що кожен, хто читає наше звернення сьогодні, перебуває у безпеці. Щиро сподіваємося, що з вами та вашими близькими все гаразд. І дуже сподіваємось, що кожен, хто постраждав за цей час – отримав належну допомогу та підтримку.

Сьогодні ми розповімо про те, як наша компанія підтримує українців та Україну під час війни, чим живе Мілоан та її команда.

Чим займається Мілоан під час війни

Зараз компанія трохи починає відновлювати свою роботу. Більшість людей з нашої команди евакуювалися – у безпечні регіони України та країни Європи. Також кожен із команди Мілоан продовжує працювати та займатися чимось корисним. Більшість команди стала волонтерами – в Україні та за кордоном.

Одна частина вже організували цілі волонтерські штаби, де допомагають збирати та розподіляти допомогу для біженців, людей, які постраждали від війни та громадян, які перебувають на окупованих територіях. Це гуманітарна, медична, грошова та військова допомога.

Інші співробітники допомагали та допомагають у евакуації людей з небезпечних регіонів. Треті працюють на інформаційному фронті – ми навіть створили невеличку лінійку матеріалів у блозі на нашому сайті з найнеобхіднішою інформацією.

Четверті – продовжують працювати, допомагати нашій компанії потихеньку відроджуватися та підтримувати Україну. Тому що економічна підтримка держави є однією з найважливіших речей, які ми можемо зробити.

Яка ситуація із кредитами

На даний момент взяти кредит онлайн у нашій компанії не вийде, тому що ми зупинили видачу позик. 24 лютого також ми зупинили будь-які нарахування за кредитами. Усі зобов’язання було заморожено.

Відновлювати свою роботу ми розпочали з 29 квітня, запропонувавши безліч варіантів реструктуризації боргу для людей, які оформили онлайн-кредит на карту в нашій компанії до 24 лютого.

Однак у деяких регіонах України наша компанія все ще не стартувала нарахування відсотків. Серед них Чернігівська, Сумська, Харківська, Луганська, Донецька, Херсонська, Миколаївська області, а також окремі райони та населені пункти Житомирської, Полтавської, Київської, Дніпропетровської, Запорізької областей.

Для клієнтів, яким почали нараховуватись відсотки, наша компанія пропонує лояльні програми реструктуризації боргу – “кредитні канікули” та “без відсотків”. Вся інформація є на нашому офіційному веб-сайті. Якщо у вас виникли будь-які питання щодо погашення кредиту або продовження його терміну – звертайтесь на гарячу лінію Мілоан за телефоном +380443373667. На нашому сайті ви можете знайти форму заяви на реструктуризацію боргу.

Ми також підтримуємо загальнодержавну політику спеціальної допомоги тим особам серед наших клієнтів:

  • хто зазнав непоправних втрат;
  • захищає країну;
  • залишився на окупованих територіях;
  • був змушений виїхати з війни.

Критерії надання та порядок підтримки таких позичальників формуватимуться з урахуванням законодавчого регулювання, умов державних програм отримання компенсацій та допомоги.

Наша команда дуже сподівається, що незабаром ми зможемо стартувати нашу роботу в повному режимі, щоб допомагати Україні відновлюватись та розквітати з ще більшою силою. Сподіваємось на те, що кожен з вас буде у безпеці та повному здоров’ї. І сподіваємося, що незабаром ми всі зможемо повернутися додому. Слава Україні!

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше