Що потрібно знати про торгові стелажі для магазину? ®

Автор Галина Шподарева

Ефективне використання простору торгової зали є дуже важливим, особливо у випадках, де приміщення не відрізняється великою площею. Для цього використовуються стелажі торгові — конструкції з металу чи дерева, які дозволяють компактно розташовувати для демонстрації та продажу товар, який не потребує особливих умов зберігання.

Що потрібно знати про торгові стелажі для магазину? ® 7

Особливості торгових стелажів

Торгові стелажі мають свої особливості, серед яких виокремлюють:

  • стильний зовнішній вигляд, який приваблює покупців;
  • надійність та високий рівень безпеки для клієнтів, співробітників, продукції;
  • місткість, можливість розташувати велику кількість товару, сортувати його відповідно до правил маркетингу;
  • компактність, різноманітність конфігурацій, розмірів;
  • надійний захист від аварійних ситуацій (наприклад, наявність системи кріплень, які забезпечують стабільну фіксацію);
  • універсальність, можливість використовувати в приміщеннях з різним стилем інтер’єру.

Важливо розуміти, що ці конструкції, попри свою міцність та надійність, мають певні вимоги до експлуатації та рекомендоване виробником навантаження. Цим не варто нехтувати, адже лише за дотримання правил стелажі будуть довговічними та ефективно виконуватимуть задачі.

Правильний вибір торгових стелажів

Вибір торгових стелажів потрібно робити індивідуально, враховуючи специфіку продукції, площу магазину, стиль інтер’єру приміщення. Для товару легкої та середньої ваги, компактних розмірів добре підійдуть поличкові стелажі — на них зручно викладати та швидко знаходити необхідну позицію. Для важкої продукції використовуються палетні стелажі — вони стійкіші, проте є більш габаритними. Консольні — гарний вибір для неважких, але габаритних товарів.

Щодо площі магазину, то якщо вона обмежена — гарно підійдуть односторонні конструкції для встановлення під стіну та кутові моделі. Конфігурацію важливо вибирати, орієнтуючись на особливості планування приміщення, розташування вікон, дверних пройомів.

Також важливе значення має бюджет. Ціновий діапазон торгових стелажів доволі широкий. Серед цих пропозицій можна знайти хороший варіант на будь-яку суму. Початківцям у торговому бізнесі зовсім не обов’язково купляти б/в моделі, щоб заощадити. На сайті компанії Холд є пропозиції в різних цінових категоріях, а підібрати ідеальний варіант допоможуть менеджери.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше