Що таке арбітраж трафіку, і як він допоможе вашому бізнесу збільшувати продажі? ®

Автор Галина Шподарева

Щоб були продажі, потрібно спершу запустити рекламу, щоб була реклама — потрібно витратити гроші, але гарантій продажів все одно ніхто не дає. Чи ні?! Невже існує спосіб домогтися продажів, не ризикуючи рекламним бюджетом? Про те, як вигідно і гарантовано отримати нових клієнтів розповіли фахівці компанії Ailalab – партнерська мережа.

Ваше рішення — це арбітраж трафіку для бізнесу: тобто залучення клієнтів на ваш сайт з оплатою за результат. Вкладені в рекламу кошти повернуться до вас реальними продажами — для цього існують компанії-гаранти.

Як працює арбітраж трафіку для бізнесу

У чому суть: dи реєструєтеся на сайті-гаранті, наприклад, ailalab.com, як рекламодавець, додаючи свій бізнес в систему і визначаючи на свій розсуд ціну, яку ви готові заплатити за клієнта — тобто створюєте оффер. За справу беруться вебмайстри, в даному випадку арбитражники, які за свій рахунок просувають ваші послуги або товари на онлайн-майданчиках і отримують свій прибуток, тільки якщо ваш товар був куплений. Сайт-гарант отримує невелику комісію, стежачи за тим, щоб вебмайстри якісно виконали свою роботу. Виграють всі, а найбільше ви.

Це означає, що ви не ризикуєте рекламним бюджетом. Подумати тільки, скільки грошей спускається на вітер тільки на то щоб дізнатися, скільки можна залучити клієнтів з певним бюджетом. Тепер ви точно будете знати, скільки платити за клієнта, і зможете розрахувати рентабельність маркетингу і бізнесу в цілому. 

Арбітраж трафіку, він же партнерський маркетинг або affiliate network, — це легальний тип маркетингу, зручний і вигідний всім сторонам.

Чим корисний арбітраж трафіку для вашого бізнесу

Давайте підсумуємо всі плюси для бізнесу:

  • Гарантована ефективність: ви не маєте маркетингових витрат, поки не побачите результат, гарантом виступає Ailalab — партнерська мережа

  • Контроль вартості клієнта: ви самі вирішуєте, у скільки обійдеться вам клієнт, що принесе вам прибуток
  • Велике охоплення вашого бренду в інтернеті, що в будь-якому випадку грає на збільшення продажів

  • У вашого сайту зростає кількість зацікавлених відвідувачів, а отже, ростуть і продажі

Мінуси affiliate network для бізнесу:

  • Мінусів немає, але важливо ставити привабливий цінник за клієнта, щоб зацікавити вебмайстрів рекламувати ваш сайт.

Реалії змінюються, в 2024 традиційний маркетинг стає все дорожчим і більш ризикованим. Ailalab партнерський маркетинг допоможе вашому бізнесу вже сьогодні.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше