Двоє людей загинули на Харківщині внаслідок пожеж за добу

Автор yelyzaveta

3 грудня на Харківщині дві побутові пожежі стали причиною загибелі людей – горіли приватні будинки в Старому Салтові та селі Шугаївка Лозівського району. Протягом доби пожеж, спричинених ворожими обстрілами, не зафіксовано.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Харківській області.

О 8:33 сталась пожежа у приватній оселі в селі Шугаївка Орільської громади. Місцеві побачили як з-під даху однієї з хат йде густий дим. На момент прибуття підрозділів ДСНС вогонь розповсюдився на площу 25 кв. м. Горіла дерев’яна підлога та домашні речі. Внаслідок пожежі загинув 84-річний чоловік. Вогнеборці локалізували вогонь о 9:24 та ліквідували його о 10:46. За попередніми даними причиною виникнення загоряння стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Другий випадок пожежі з летальним наслідком трапився о 13:46 у с. Старий Салтів, також у приватній оселі. Її площа склала 40 кв. м. Горіла житлова кімната та дерев’яне горищне перекриття. В осередку пожежі вогнеборці виявили тіло загиблої господарки, 1960 року народження. Вони локалізували вогонь о 14:28 та рівно за годину ліквідували. За попередніми даними до виникнення пожежі призвело коротке замкнення електричної мережі.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше