Один загиблий після обстрілу Харкова 20 березня залишається неідентифікованим

Автор Галина Шподарева

Криміналісти ідентифікували особи чотирьох загиблих в результаті ракетного обстрілу Харкова 20 березня. Ще одна людина залишається не встановленою. Поліція чекає на біологічні зразки для проведення ДНК-експертизи.

Про це повідомили в ГУНП Харківської області.

Нагадаємо, 20 березня близько о 13:00 військові рф здійснили ракетний обстріл будівлі в Холодногірському районі, де розташовувалися приміщення приватних підприємств. Внаслідок обстрілу сталася пожежа на площі 13500 кв. м. У будівлі на момент обстрілу знаходилось 65 людей.

Тілесних ушкоджень зазнали 10 цивільних: 8 чоловіків та 2 жінки. Загинули 5 осіб: 2 жінки та 3 чоловіки. Після обстрілу до поліції звернулися п’ять осіб щодо зникнення їх родичів.

За допомогою швидкісного встановлення ДНК із використанням приладів «ANDE 6С» встановлені ДНК профілі виявлених тіл та встановлено співпадіння 4 тіл з близькими родичами. Поліція вже встановила, що загиблими є дві жінки 1970 та 1967 років, а також два чоловіки 1982 та 1973 року народження.

Ще одна людина залишається не ідентифікованою. Наразі поліція чекає на біологічні зразки матері одного із безвісти зниклих.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше