Протягом доби у Харкові та області сталося 18 пожеж

Автор Галина Шподарева

За добу з 12 по 13 квітня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС  здійснили 34 оперативні виїзди, з яких: на ліквідацію пожеж – 18, у тому числі пожеж спричинених обстрілами – 10, пожеж у приватному секторі та на об’єктах, що сталися з інших причин, не пов’язаних обстрілами – 8. Також підрозділи ДСНС 2 рази залучались на розбирання завалів, 5 – на допомогу населенню.

Пожежі, що виникли внаслідок ворожих обстрілів зафіксовані у Немишлянському (1), Московському (2), Київському (2) та Слобідському (2) районах міста Харкова, а також Ізюмському (1), Лозівському (1) та Харківському (1) районах області.

Найбільша з таких пожеж виникла 12 квітня о 14:11 у Слобідському районі. Горіли конструктивні елементи двоповерхової адміністративної будівлі на загальній площі близько 600 кв. метрів. Будівля також зазнала серйозних руйнацій. До місця пожежі було направлено 6 пожежних автоцистерн, автомобіль першої допомоги та біля 30 осіб особового складу ДСНС. Від вибуху частково постраждала сусідня будівлі, з якої врятовано людину. Пожежу вдалось локалізувати о 17:10 та повністю приборкати о 19:15. Піротехнічні підрозділи ДСНС протягом доби ліквідували біля 100 одиниць ворожих боєприпасів.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше