5 моделей iPad, які потішать вас у 2023 році ®

Автор Галина Шподарева

Техніка Apple підходить як для відпочинку, так і для бізнесу чи геймінгу. Ви вже вирішили, що хочете планшет тільки найвищої якості? Чудово, залишилося вибрати з безлічі моделей iPad, враховуючи десятки параметрів за типом акумулятора або технології екрану. 

Ми підібрали для вас 5 найкращих моделей за останні 2 роки. Знайдуться варіанти для бізнесменів, художників або просто шанувальників висококласної техніки. Отже, вибираємо планшет iPad — поїхали!

Найкращі моделі у 2023 році

iPad 10.9. Діагональ 10.9 дюйма з роздільною здатністю 2360х1640 і матрицею IPS ідеальні для перегляду фільмів і серіалів. Усередині — процесор A14 Bionic на шість ядер і акумулятор, розрахований на 9 годин автономної роботи. Оптимальна модель для більшості побутових завдань і повсякденного використання.

iPad Mini 6. Головна відмінність у діагоналі 8,3 дюйма, що робить планшет максимально зручним для подорожей. Роздільна здатність екрану при цьому 2266х1488, а найвища якість картинки не псується. 

З відмінностей також відзначимо більш новий процесор A15 Bionic на шість ядер і оптимальну камеру на 12 Мп. Доступний Apple Pay, GPS і зарядка через Type-C.

iPad Pro 11. Великий екран на 11 дюймів і висока роздільна здатність разом з IPS-матрицею та підтримкою стилуса – чудова модель для художників і 3D візуалізаторів. 

Новий процесор Apple M2 на вісім ядер гарантує високу продуктивність навіть у важких іграх і програмах. Підтримується автономна робота до 10 годин. Корпус металевий, у різних кольорах.

iPad Pro 12.9. Преміальний флагман потішить фанів техніки без компромісів. Потужний M2 на вісім ядер та 8 Гб ОЗП розкривають процесор на повну. Високоякісний IPS-екран на 12,9 дюйма з роздільною здатністю 2732х2048 – мрія будь-якого користувача. 

Підтримується оновлення до останньої iOS плюс дев’ять годин без підзарядки. Металевий корпус має елегантний і дуже дорогий вигляд.

iPad 10.2. Оптимальна альтернатива – айпад 9 за посиланням https://yabloki.ua/ipad/ipad-10-2-2021/. Планшет 2021 року залишається хорошим варіантом за критеріями ціна/якість. 

Діагональ 10,2 дюйма з роздільною здатністю 2160х1620 – відмінні показники для повсякденних завдань. Усередині процесор A13 Bionic на 2,66 ГГц з 6 ядрами, цього вистачить для будь-яких застосунків.

На що ще звернути увагу, обираючи iPad

На показники, які важливі саме для вас, а саме:

  • акумулятор. Що більше, то краще. Для звичайного використання протягом робочого дня вистачить будь-якої з представлених моделей. У тривалі подорожі краще вибирати Pro-айпади;
  • розмір. Якщо є сумка або рюкзак – тільки iPad Pro 12.9. А для шанувальників максимальної компактності вже приготований iPad Mini 6;
  • процесор. Для складних завдань, важких додатків і постійного навантаження підійде iPad Pro 12.9 або 11. Для відпочинку та розваг – 10.2 або 10.9.

Вибирайте планшет залежно від власних цілей. Любите подорожувати? Буде потрібен ємний акумулятор. У бізнес-середовищі у фаворі компактність. Геймери насамперед дивляться на потужність процесора й обсяг ОЗП. А що підходить вам?

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше