Актуальний верхній одяг: розбираємось у трендах®

Автор Галина Шподарева

Відчувати себе не тільки тепло, а ще і стильно – це завдання не завжди легке, але загалом можливе. Цей сезон радує тенденцією на комфортний верхній одяг, який допоможе зігрітися і при цьому відчувати себе гарною.

Який верхній одяг купити? Найтоповіші моделі

Серед головних лідерів цієї зими:

  • об’ємні пуховики;
  • пальто як з чоловічого плеча;
  • дублянки та шуби з веганських матеріалів;
  • утеплені пальто-сорочки вільного крою.

Про кожну модель можна відразу сказати, що вона універсальна і вдало заміксується з аутфітом у будь-якому стилі. Тож полюбляєте ви класику, або більше носите casual – сміливо одягайте будь-яку річ з перелічених вище. 

Об’ємний пуховик

Купити пуховик на зиму – це так само очевидно, як і купити купальник влітку. Тож наразі ігнорувати цей тренд буде дуже важко. Але при виборі “правильної” моделі треба врахувати кілька важливих деталей. 

Обирайте вільний крій. Незважаючи на те, короткий чи довгий ви обрали пуховик, він має бути oversize, інакше магія стилю не запрацює на повну. На піку моделі із принтами. Це може бути логоманія (написи у вигляді брендових логотипів), анімалістичний принт, також з’явились цікаві екземпляри, які в суху погоду є однокольоровими, а якщо піде дощ чи сніг і тканина намокне – з’явиться принт. Виглядає це дуже ефектно і поки незвично, щось нове.

Пальто як з чоловічого плеча

Для ділової зустрічі, романтичної прогулянки, фотосесії на відкритому повітрі – маскулінне пальто відмінно підійде для всіх випадків. Доповніть таку модель широким, довгим шарфом-палантином і відчуйте весь затишок цього образу. Також з таким пальто гарно поєднується взуття на низькому ході чи на підборах. Що знов підкреслює універсальність.

Дублянка або шуба з екологічних матеріалів

Більше не треба робити ставку на довговічність, купуючи шубу чи дублянку з натуральних матеріалів. Окрім того, що це дорого, це ще і зовсім не екологічно. Нарешті ці часи минули і ми можемо із задоволенням купувати гарні речі, при виробництві яких не страждають тварини. Сучасні веганські матеріали виглядають не гірше, а іноді навіть краще, ніж натуральні. А якість перевершує найбільші очікування.

Утеплене пальто-сорочка вільного крою

Пальто-сорочка – тренд не новий, він впевнено тримається в топі вже декілька сезонів. Це дуже зручно, має гарний вигляд і ідеально підходить для повсякденної носки. Тож обирайте однотонний варіант в пастельних тонах, чи популярний – в клітинку, головне зверніть увагу на утеплення і вільний крій.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше