Як вибрати косметику, якщо у вас чутлива шкіра?®

Автор Галина Шподарева

Чутлива, схильна до алергії та запалень шкіра – випробування ще те! Для людей з проблемною шкірою тестування будь-якого нового косметичного засобу – це завжди ризик отримати подразнення чи покритися прищами. Ще важче тим, кому лікарі поставили діагноз «атопічний дерматит». Після застосування неправильної косметики їм може знадобитися тривале лікування – щоб позбутися загострення хвороби.

Косметика для шкіри з особливими потребами – яка вона?

Як вибрати косметику, якщо у вас чутлива шкіра?® 7

Проблемна шкіра – це ще не причина відмовлятися від користування косметикою. Саме для таких випадків існує спеціальна дерматокосметика. Розробкою таких засобів займається популярний у світі французький бренд La Roche-Posay. Оскільки асортимент продукції виробника надзвичайно широкий, то далі розкажемо, як підібрати косметику Ля Рош, зважаючи на потреби епідермісу. Але спершу про те – чим особлива дерматокосметика.

Головна відмінність засобів La Roche-Posay від тих, які продають в магазинах недорогої косметики – унікальний склад. Формули дерматокосметики розробляють за участі дерматологів з врахування потреб чутливого та проблемного шкірного покриву. Звідси й унікальні особливості косметичних засобів La Roche-Posay:

  • містять гіпоалергенні компоненти, які пройшли перевірку на безпечність для чутливої шкіри;
  • не мають у своєму складі шкідливих консервантів чи віддушок;
  • кількість інгредієнтів невелика – лише ті компоненти, які необхідні для епідермісу.

Саме така продукція вважається найбільш безпечною для проблемного і чутливого епідермісу. Щоб зрозуміти рівень безпечності таких засобів, достатньо сказали лише про те, що більшість з них годяться для догляду за шкірою малюків.

Яку косметику La Roche-Posay вибрати?

Асортимент косметичних засобів цього бренду складається з різноманітних серій. Практично в кожній можна підібрати косметику для комплексного щоденного догляду: для очищення, тонізації, живлення, зволоження. Є спеціальні лінійки засобів для чутливого шкірного покриву, схильного до алергії, появи акне, з екземою чи атопічним дерматитом.

А щоб ще більше спростити процес вибору косметики компанія розробила унікальний онлайн-сервіс MySkinSOS. Він аналізує стан обличчя по фото, визначає основні проблеми шкіри й рекомендує засоби La Roche-Posay, які найкраще підходять для діагностованої шкіри. А ви вже скористалися цим унікальним сервісом? Якщо ні, то MySkinSOS є на офіційному сайті компанії, а скористатися ним можна безплатно в будь-який час.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше