Як вибрати ремінець для Apple Watch®

Автор Галина Шподарева

Apple Watch — популярна модель смарт-годин від Епл. Цей аксесуар набув популярності як корисний гаджет для повсякденного використання чи спорту. Стильні ремінці для Apple Watch здатні змінити дизайн пристрою. Так годинник краще поєднуватиметься з вашим стилем одягу та способом життя.

Що потрібно знати при виборі ремінця або браслета для Епл Вотч

Сьогодні багато компаній пропонують вироби для цієї марки годинника. Не варто купувати продукти сумнівної якості, перегортати каталоги на AliExpress. Матеріали рідко бувають хорошими — фарба швидко вигоряє, волокна втрачають щільність, і через півроку ремінець доводиться міняти. Вибирайте оригінальні ремені або якісну продукцію, яка відповідає вимогам Apple.

Типи ремінців для Apple Watch

Оригінальний монобраслет не має застібок і щільно сидить на руці. Для Apple Вотч 6 є до 18 розмірів. Для вибору відповідного варіанта Епл розробила розмірну сітку.

Шкіряний ремінець універсальний. Коли вам потрібно відправитися в офіс або на вечірку, цей варіант підкреслить діловий стиль або вечірнє вбрання. Натуральна шкіра може мати різний колір та текстуру. Доступні також шкіряні моделі зі штучних матеріалів.

Нейлоновий ремінець для годинника Apple ідеально підходить для повсякденного використання. Браслет гнучкий завдяки еластичній тканині, але виглядає стильно. Завдяки міцній застібці-липучці нейлоновий ремінь можна використовувати для занять спортом. Матеріал не вбирає вологу.

Силіконовий ремінець Apple Watch ідеальний для спорту та активного відпочинку. Це – універсальний варіант. Якщо ви переважно використовуєте годинник для вимірювання частоти серцевих скорочень або кількості пройдених кроків, силіконовий браслет ідеально підійде. Багато хто оснащений простою застібкою, яка кріпиться до зап’ястя одним натисканням. Силікон — Гнучкий матеріал, тому ремінець приємний на дотик. Виробники пропонують різні кольори та рельєф.

Надайте своїм Епл Вотч простий, але стильний вигляд за допомогою красивих сталевих браслетів. Нержавіюча сталь — це класика, яка добре виглядає з будь-яким годинником і підходить навіть для урочистих випадків.

Міланське плетіння — ще один різновид металевих браслетів. Ця техніка використовується для з’єднання ланок окремими якорями, що розташовані в одній площині. Зовні такий браслет нагадує сітку чи кольчугу.

Як вибрати ремінець для Apple Watch® 7

Які розміри бувають у ремінців Apple Watch?

Ремінці для Епл Watch сумісні з циферблатами різного розміру в залежності від серії:

  • 38 mm;
  • 40 мм;
  • 41 мм;
  • 42 мм;
  • 44 мм;
  • 45 мм.

Браслети для останніх серій поєднуються також із моделями SE. Наприклад, ремінь для Епл Вотч 38 мм або 40 мм також підійде для SE 40 або 41 мм.

Довжина браслета варіюється. Щоб підібрати відповідну, можна використовувати два способи.

Як вибрати ремінець для Apple Watch® 9

Як дізнатися, який розмір ремінця Apple Watch мені потрібний?

Apple пропонує розмірну шкалу, яка допоможе визначити розмір. Для цього потрібно завантажити документ зі шкалою та роздрукувати його в масштабі 100%, не змінюючи налаштування. Виріжте шкалу лініями і прикладіть до зап’ястя. Квадратна частина, що імітує циферблат, повинна розташовуватись на зовнішній стороні руки. Оберніть папір навколо зап’ястя, щільно з’єднавши кінці. Число, на яке вказують стрілки — це є ваш розмір. Якщо вони потрапляють між цифрами, виберіть менше значення.

Цей спосіб підходить для підбору оригінальних браслетів Епл. Якщо ви купуєте інший браслет або не хочете морочитися з роздруківкою, можна використовувати більш простий спосіб. Достатньо виміряти обхват зап’ястя сантиметром. Підбирайте довжину браслета з урахуванням розмірів циферблата. Багато моделей легко регулюються.

Підібрати якісний ремінець для Епл Вотч може бути складно. Однак від правильного розміру та якості матеріалів залежить комфорт та довговічність. Вибирайте універсальні матеріали, які підходять по пружності, щоб носити годинник було комфортно. Вони підійдуть всім випадках. Не забудьте купити захисне скло для Apple Watch, щоб циферблат зберігся надовго.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше