Найкрутіші прогнози і виграші в ставках на спорт ®

Автор Галина Шподарева
Прогнози на спорт

Інформація має загальний ознайомчий характер і не призначена для осіб до 18 років

Спорт був завжди в фокусі уваги, з часів Давнього Світу – достатньо згадати такий культовий турнір, як Олімпійські ігри. І це були не просто змагання з метою встановити кращого, але й видовище, що викликало інтерес глядачів. І вже ніхто не скаже точно, коли вперше уболівальники не просто сперечались, хто виграє, але й почали ставити на свій варіант кошти. У підсумку це на даний момент еволюціонувало в цілий бізнес – прогнози і ставки на спорт.

Зараз, з розвитком Інтернету та надзвичайного поширення смартфонів та інших гаджетів, робити ставки в букмекерській конторі дуже просто. Проте, як зазначають експерти, вигравати вдається не більше 2% відвідувачів, тому прогнози на спорт на https://www.strategya.com/konkursy-prognozy/, а також стратегії і тактики від аналітиків ресурсу користуються великим попитом.

Вибухове поширення прогнозів і ставок на спорт

Зараз парі робити можна буквально в режимі 24/7, не треба ходити з готівкою в пункти букмекерських контор. Достатньо просто заходити на відповідні сайти, що були засновані компаніями зі світу беттингу на кшталт William Hill. До речі, в Україні легалізували букмекерську діяльність, і українці отримали право робити ставки на законних підставах, проте, це вже інша історія.

Наслідком стало вибухове поширення ставок на спорт. Причому як кількісно, так і в розрізі сум, що готові люди витрачати на свої азартні хобі. Звісно, об’єктивно тут вершки знімають організатори парі. Але все ж можна вигравати на беттінгу, причому значні суми. Так, можна пригадати максимальні розміри призових, що уже увійшли в історію азартних ігор.

Максимальні виграши на спортивних ставках

  • 607 тисяч доларів на Євро з Греції

В Греції, наприклад, перед Євро-2004 один з уболівальників поставив на перемогу національної збірної на турнірі. «Елліни» не були, м’яко кажучи, фаворитами, і коефіцієнт на перемогу складав 50,0. І навіть перед фіналом на греків приймали парі під 10,0. Фанат повторив ставку, уже на таких умовах. У підсумку перемога принесла не лише сенсаційне «золото» збірній, а й збагатив відданого шанувальника на 607 тисяч доларів.

  • Виграш Кетрін Ансуорт, який потрапив до Книги рекордів Гіннеса

Але до Книги рекордів Гіннеса потрапила Кетрін Ансуорт з Англії. Ця пані спорудила парі з коефіцієнтом 1 до 3410. І все зійшлося, і дівчина за один вечір стала власницею непоганого статку, як на 1929 рік. При тому, що ставка на той час складала лише 10 пенсів.

І можна поспівчувати тому букмекеру, хто прийняв таку ставку.

  • Виграш Жаклін Пекгем – 1.4 млн. доларів

Цікаво, що її землячка, Жаклін Пекгем, в 2018-му році зробила мульти-ставку на 6 футбольних матчів, обираючи виключно варіанти «точний рахунок», що завжди і оцінюється відповідно. Але «зайшло» все, і винагорода склала майже півтора мільйони.

  • Домогосподарка з Шеппі – 574 тисячі фунтів
Найкрутіші прогнози і виграші в ставках на спорт ® 4

Ще одна англійка з острова Шеппі в 2017 році навгад проставила результати завершення для 12-ти клубів, при тому що 11 з них не були фаворитами майбутнього протистояння. Як повідомила 59-річна жінка, вона обирала клуби по звучанню, а син їх зачитував. До речі, чоловік жінки – таксист з 18-ти річного віку робить ставки, проте, навіть близько не підібрався до виграшної суми дружини. Виграш у розмірі 574,278.41 фунтів виплатила букмекерська компанія William Hill, що розташована на острові в містечку Лейсдаун-он-Сі.

  • Банківський працівник – 6.5 млн. євро

В сусідній Франції банківський працівник просто заповнив купон на поточні спортивні події. Просто, нудьгуючи, поставив мітки наосліп, без вивчення і аналізу статистики. Він, мабуть, і сам здивувався, коли виявилось, що весь десяток результатів було точно вгадано (причому саме так, вдало попав в десятку). До честі пана, що виграв 6,5 мільйонів, він потратив левову частину на благочинність, спонсоруючи дитбудинок.

  • Україна – 800 тисяч доларів

Щодо України, то тут поки що не оперували мільйонними сумами. В свій часдиректор однієї з БК називав максимальною винагороду в 800 тисяч доларів – допомогли знання з футболу. Далі станом на 2015-й рік фігурували виграші в 303 і 259 тисяч доларів. Звісно, теж завдяки вдалим експресам. Ну, а ставили максимум українці трошки менше $50 000. Дихає в спину футболу баскетбол. Там максимальною сумою парі було 36 000, а вигравали 259 000 USD. Втім, тоді ще беттінг тільки набирав обертів, і цілком можливо, що такі показники вже застаріли.

Також Стратегия.Ком проводила дослідження, згідно якого майже 3/4 гравців з України прямо казали, що роблять спортивні парі з метою заробити. Ще для 20 відсотків це хобі, а мотивація «спортивний інтерес» фігурувало в 7% відповідей.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше