Обираємо проєктори для розваг та робочих задач®

Автор Галина Шподарева

Сучасне проєкційне обладнання дозволяє створювати реалістичне, деталізоване та дуже чітке зображення на екрані великої діагоналі. Вартість проєктора, в середньому, менша, порівняно з телевізором діагоналі, аналогічної проєкційному екрану. На сучасному ринку представлено чимало моделей проєкторів, серед яких можна обрати модель для презентацій та мультимедіа системи. 

TouYinger H5 (1080P)

XGIMI Horizon XK03K — компактний та потужний домашній проєктор 

Ця модель проєктора поєднує простоту керування, преміальні функції, яскраве зображення та Hi-Fi звучання від Harman Kardon

Проєктор гарантує кришталево чисте зображення 1080P на великому екрані, розміром до 300 дюймів. Завдяки дозвільній здатності до 1920x1080P перегляд фільмів, ігри виходять на якісно новий рівень. 

Проєктор Horizon одразу готовий до роботи після розпакування, завдяки супер швидкому старту, автоматичному фокусуванню, корекції трапецеїдальних викривлень. Також у проєкторі реалізовано технологію виявлення обєктів ШІ.

Технологія автоматичної корекції трапецеїдальних викривлень вирівнює зображення 1080P по вертикалі та горизонталі, щоби відео повністю відповідало особливостям екрана. 

Також можна застосовувати функцію ручної корекції трапецеїдальних викривлень для подальшого налаштування екрана для бокового проєктування до 45 градусів. Сучасне автоматичне фокусування зберігає ваше зображення яскравим та чітким навіть при максимальному розмірі екрана 300 дюймів. 

Серед інших відмінностей проєктора: 

  • потужні функції обробки зображень, котрі додатково адаптуються під конкретні умови завдяки оптичному сенсору ШІ; 

  • низька затримка, чудові рівні контрастності і вбудована якісна оптика гарантують чіткіше зображення; 

  • X-VUE 2.0 Image Engine — унікальна система обробки зображень значно збільшує чіткість та точність динамічних зображень, робить картинку чіткішою та плавною; 

  • MEMC — технологія інтерполяції кадрів, котра забезпечує дуже малу затримку з найменшим розмиттям зображення; 

  • технологія компенсації руху 60 Гц використовує спеціальний алгоритм для запобігання тремтіння динамічних зображень.

Проектор XGIMI Aura XM03A

Epson EB-L200F — потужний проєктор для презентацій 

Модель створює зображення Full HD, з показниками яскравості 4500 люмен, дає можливість проєктувати зображення на екрани розміром до 50 дюймів. 

Високий рівень контрастності 2 500 000: 1 та технологія 3LCD гарантують чітке зображення, демонструвати презентації в будь-якому середовищі, навіть у освітленому приміщенні. Передавати зображення на проєктор можна за допомогою бездротового під’єднання, функції Screen Mirroring і двох портів HDMI.

Підібрати проєктор для офісу та домашнього використання вам допоможуть у магазині ShowTime.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше