Відмінності професійної косметики від мас-маркету ®

Автор Галина Шподарева

Не секрет, що доглядова косметика з мережевих магазинів та засоби, що застосовуються в салонах та продаються в спеціалізованих точках продажу, значно відрізняються за ціною. Бажаючи зекономити та не вірячи у значні переваги професійних засобів, багато хто купує недорогу косметику. Так, економія виходить іноді дуже значна, але чи є ефект від застосування засобів мас-маркету? Інтернет-магазин FABO готовий довести, що професійна косметика, представлена в його каталозі, варта кожної гривні, сплаченої за неї.

Відмінності професійної косметики від мас-маркету ® 7

Ключові моменти

Професійна косметика відрізняється від звичайної (представленої на масовому ринку) за декількома ключовими характеристиками. Ось основні з них:

  1. Інгредієнти та формули. Професійна косметика містить високоякісні інгредієнти, які відрізняються вищою ефективністю, ніж ті, що використовуються у масовому сегменті. Формули професійної косметики підтримуються дослідженнями, тестами на безпеку та клінічними випробуваннями.
  2. Концентрація активних компонентів. Професійна косметика містить вищий рівень дієвих інгредієнтів, які забезпечують більш помітні та швидкі результати при розв’язанні конкретних проблем.
  3. Призначення та спеціалізація. Засоби професійного рівня розроблені з урахуванням конкретних потреб (очищення, зволоження, тонізація тощо).
  4. Результати та продуктивність. Завдяки високоякісним інгредієнтам та спеціально розробленій формулі, професійна косметика дає більш помітні, тривалі та якісні результати порівняно з засобами масового ринку.
  5. Доступність та збут. Професійна косметика, як правило, продається через спеціалізовані салони краси, медичні заклади або спеціалізовані магазини, а не в масових супермаркетах. Такий розподіл допомагає забезпечити консультацію фахівця, який здатен зрозуміти потреби клієнта та обрати оптимальний продукт для його потреб. 

Тому краще придбати 3-4 засоби з професійного сегмента доглядових засобів, аніж  мати з десяток баночок, вміст яких не працює. 

Так чи варто платити більше?

Професійна косметика дорожча у порівнянні з засобами масового ринку, але це пояснюється вищою якістю і результативністю інгредієнтів. Вона націлена на більш ефективний та індивідуальний підхід до догляду за шкірою та волоссям і виправдовує свою вартість у разі правильного підбору та регулярного застосування.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше