Тимошенко просит Януковича немедленно решить вопрос об ассоциации с ЕС на заседании РНБО

Автор АТН

Открытое письмо экс-премьера Юлии Тимошенко к Президенту Виктору Януковичу сегоденя зачитал журналистам защитник Тимошенко Сергей Власенко после визита в ЦКБ №5. В своем обращении к главе госдарства Тимошенко требует немедленно собрать заседание СНБО и принять решение о том, что Украина подпишет соглашение об Ассоциативном членстве в ЭС.
 
Вікторе Федоровичу, сьогодні я вже можу відносно спокійно написати Вам листа. Чесно кажучи, вчора після рішення уряду щодо відмови підписувати угоду з Європейським союзом,мені хотілося вас просто вбити. Думаю, те саме відчули і відсотків 70 ввіреного вам населення України. Але зара потрібно не впадати в агресію, а всіма способами рятувати ситуацію. Ви – єдиний, хто може це зробити, і тому я звертаюся до вас з цим листом. Вікторе Федоровичу, я раджу вам і прошу вас якнайшвидше зібрати Раду національної бзпеки і оборони України, вислухати її з батьківською увагою, як ви це вмієте, всі сумніви вашого уряду щодо ускладнень стосунків з Росією, визнати, що ви розумієте їх щире хвилювання та негайно на позачерговому засіданні РНБО прийняти рішення про підписання угоди про асоціацію. 

Тимошенко просит Януковича немедленно решить вопрос об ассоциации с ЕС на заседании РНБО 7Тимошенко просит Януковича немедленно решить вопрос об ассоциации с ЕС на заседании РНБО 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше