Очолила відділ охорони здоров’я під час окупації Куп’янська — викрито місцеву мешканку

Автор Галина Шподарева

За процесуального керівництва Куп’янської окружної прокуратури Харківської області заочно повідомлено про підозру 45-річній жінці за фактом колабораційної діяльності (ч. 5 ст. 111-1 КК України).  

Боротьба з внутрішніми ворогами нашої держави є одним з пріоритетних напрямків у роботі органів прокуратури. Викрито чергову поплічницю окупантів, яка намагалась побудувати кар’єру у псевдооргані влади.  

За даними слідства, під час окупації м. Куп’янськ збройними силами рф місцева мешканка не просто підтримувала дії ворога, а й активно співпрацювала з ним. Окупанти призначили підозрювану на посаду «и. о. начальника отдела управления здравоохранения Временной гражданской администрации Купянского района Харьковской области».  

Колаборантка виконувала організаційно-розпорядчі та адміністративно-господарські функції в окупаційній адміністрації держави-агресора, керуючи роботою відділу.  

Наразі підозрювана переховується від слідства — вирішується питання щодо її оголошення у розшук.  

Викриття та документування протиправної діяльності проводилось спільно зі слідчими Куп’янського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу Управління СБУ в Харківській області.  

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше