Жіночий журнал: цікаві поради та все про зіркове життя®

Автор Галина Шподарева

Жіночий журнал – це сайт, в якому є різноманітні добірки під будь яку сферу життя. Наші рубрики допомагають жінкам знаходити хобі, вдосконалювати себе як фізично, так й психологічно, відстежувати новини зірок та цікавих людей зі  всього світу. 

Про що пишуть у Womanmagazine?

На порталі Woman є різні категорії: lifestyle, новини, особи, спецпроєкти та дозвілля. В кожному з них є підрозділи, давайте розглянемо, що цікавого підготував жіночий світ? 

Lifestyle – зроби життя яскравіше

Жіночий журнал онлайн співпрацює з відомими експертами моди, візажу та компетентними лікарями. Спеціалісти надають важливу інформацію, яка допоможе читачкам зробити своє життя краще. Крім сайту в нас є YouTube-канал WOMAN з інтерв’ю зірок.    

Lifestyle поєднує в собі:

  • кулінарія – рецепти з простих інгредієнтів, які точно вас здивують.
  • поради від дизайнерів інтер’єру: як правильно підібрати аксесуари для домашнього затишку, як зробити сучасний ремонт та зекономити купу грошей та багато іншої корисної інформації від спеціалістів.
  • секрети краси: статті про догляд за шкірою, тренди макіяжу та зачісок, факти про догляд за собою жінок, які жили у різний час.
  • кіно: все про новинки та добірки тематичних фільмів для жінок.
  • здоров’я: відповіді лікарів на найпопулярніші питання красунь та рекомендації вуськоспрямованих фахівців.
  • новини спорту: досягнення українців у змаганнях та секрети ідеальної фігури від тренерів та дієтологів.
  • подорожі: поради стосовно гарного та якісного відпочинку.
  • мода: головні тренди одягу та стилю.

Новини

Підрозділ новини створений для того, щоб вчасно інформувати людей про заплановані заходи, концерти, театральні вистави, художні виставки та інші важливі події. Також, в івентах читайте про світські події та благодійні заходи в Україні.

Особи – шлях до успішності

Журнал жіночий світ підготував інтерв’ю особистостей, які подолали тернистий шлях до успішного життя. Тут ви знайдете багато відповідей на питання: “Як збільшити прибуток?, “Як подолати комплекси?”, “Як посилити силу волі?” та інші цікаві життєві питання.

Спецпроєкти

Спостерігайте за цікавими дослідженнями наших журналістів. Зараз йде проєкт дуже актуальний в наші часи, про те як живуть українці, які виїхали за кордон через війну Росії проти України.

Дозвілля

Жіночий журнал має, мабуть найулюбленіший розділ дівчат, який містить гороскопи, розклади таро, опитування та корисні тести, щоб більше дізнатися про себе. 

Що робити якщо немає інтернету, але хочеш читати Womanmagazine?

На жаль через війну багато українців страждають через відсутність світла та інтернету. Ми знаємо як розважити вас в таких обставинах. Йдіть до найближчого супермаркету та придбайте друкований випуск Womanmagazine. Жіночий журнал українською мовою видається великим тиражем кожного місяця. Проведіть час з користю для себе – читайте оригінальні інтерв’ю, поради та секрети зірок.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше