Хороший телефон за прийнятну ціну: який він?®

Автор Галина Шподарева

Якщо потрібен мобільний пристрій, то вибір варто почати з виробника. Найвідоміші виробники пропонують свою продукцію на https://elmir.ua/cell_phones/xiaomi/. Інтернет-магазин Elmir.ua продає смартфони та іншу електроніку за найкращими цінами. Особливо варто відзначити компанію Xiaomi.

Сучасні пристрої від цього бренду нічим не поступаються електроніці Самсунг або Apple. Але ціна гаджетів китайського виробника помітно нижча.

Хороший телефон за прийнятну ціну: який він?® 1

Чим порадує Xiaomi?

Перш за все покупцям подобається великий вибір моделей. Незалежно від бюджету, можна знайти недорогий смартфон або флагман, який буде дешевшим, ніж телефон з аналогічними параметрами з модельного ряду Samsung або Apple. Крім того, кожна з моделей представлена в кількох кольорах.

Вибираючи будь-яку сучасну модель Xiaomi, можна бути впевненим в стабільній роботі додатків. Зазвичай навіть бюджетні пристрої підтримують можливість запуску одразу кількох програм. Кожна нова модель, незалежно від цінового сегмента, потішить власника:

  • яскравими та природними кольорами екрана;
  • сучасним дизайном;
  • хорошою камерою з цікавими режимами зйомки;
  • ергономікою;
  • наявністю всіх необхідних сенсорів;
  • автономністю та іншими перевагами.

Смартфон від китайської компанії – гаджет, який не соромно дістати при друзях та продемонструвати його можливості.

В чому недоліки пристроїв?

Деякі недоліки продукції все ж варто відзначити. Наприклад, в бюджетних пристроях корпус з пластику, а якість збірки залишає бажати кращого. Дорогі моделі мають недостатній захист від води та пилу. Айфони та Самсунги більш надійно захищені.

Функціонал дешевих китайських смартфонів обмежено. Наприклад, часто відсутній датчик NFC, який є в бюджетних моделях конкурентів.

Але названі недоліки не можна назвати надто важливими. Ніхто не буде пірнати з телефоном, який би захист від вологи не був у електроніки. Пластиковий корпус також не дуже важливий недолік: пристрій часто міцніший та легший, ніж гаджети конкурентів. Жоден технологічний матеріал, який використовується в Айфонах чи Самсунгах, не врятує смартфон при падінні на бетонну підлогу.

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше