Удар «Калібрами» по Львову: є загиблі та поранені, на місці працює ДСНС (оновлено)

Автор Галина Шподарева

6 липня близько 3 ночі у Львові пролунала серія вибухів. В результаті ракетної атаки зруйновано житловий будинок: четверо людей загинули. На місці триває рятувальна операція. За попередніми даними, під завалами можуть перебувати постраждалі.

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий.

«Це найбільша атака на цивільну інфраструктуру Львова від початку повномасштабного вторгнення. Є загиблі та поранені. Троє загиблих дістали з-під завалів. Рятувальники ще працюють і так виглядає, що будуть ще загиблі. 8 постраждалих перебувають в медичних установах.

Зруйновано більше ніж 50 помешкань. В будинках просто позносило дах. Руйнації офісного комплексу, школі, гуртожитках Львівської Політехніки… Надзвичайники продовжують розбирати завали», – йдеться у повідомленні.

Наслідки ракетного удару показав Президент України.

Удар «Калібрами» по Львову: є загиблі та поранені, на місці працює ДСНС (оновлено) 5

Як повідомив керівник МВС Ігор Клименко, інформація, що під завалами ще залишаються люди:  «Станом на 7:00 загинуло 4 людини, травмовано – 9. Співробітники ДСНС врятували 7 осіб, евакуювали – 64.  

Рятувальники продовжують розбирати завали. Також на місці працюють психологи. Розгорнуто мобільні поліцейські пункти, де приймають заяви від потерпілих та надають необхідну допомогу».

Удар «Калібрами» по Львову: є загиблі та поранені, на місці працює ДСНС (оновлено) 7

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше