Ухилянт з Харківщини загинув при спробі потрапити до Румунії, перетнувши річку

Автор Галина Шподарева

6 лютого прикордонники Чернівецького загону отримали інформацію від румунських колег про виявлення ними у річці Прут, навпроти ділянки відділу прикордонної служби «Мамалига», тіла чоловіка.

Про це повідомляє Державна прикордонна служба.

Загиблий – громадянин України, 41-річний житель Харківської області. Наразі румунські правоохоронці встановлюють причини та обставини загибелі. Не виключено, що чоловік намагався незаконно потрапити до Румунії, перетнувши річку.

Ухилянт з Харківщини загинув при спробі потрапити до Румунії, перетнувши річку 7

ДПСУ застерігає, що за порушення прикордонного законодавства передбачена адміністративна або кримінальна відповідальність, також, такі протиправні дії нерідко пов’язані з ризиком для життя та здоров’я.

Зокрема зараз, за повідомленням Головного управління ДСНС України у Закарпатській області, спостерігається підвищення рівня води у Тисі. «На цій річці було найбільше трагічних випадків, пов’язаних зі спробами незаконного перетинання кордону. Також рятувальники попереджають, що у зв’язку з опадами у вигляді мокрого снігу та дощу зберігається значна снiголавинна небезпека», – йдеться у повідомленні.

Ухилянт з Харківщини загинув при спробі потрапити до Румунії, перетнувши річку 9

Підписуйтесь на Telegram-канал “Новини АТН”

Ми використовуємо cookies! Добре Читати більше